Opening to breast love - Oργασμός απ' το στήθος: Sexological bodywork by Eιρήνη Χειρδάρη και Μαίρη Κολιούση!

  • Κατηγορία News
ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΤΕ

Πρόκειται για ένα Sexological bodywork εργαστήρι μόνο για γυναίκες, από την sex coach Ειρήνη Χειρδάρη και την εναλλακτική θεραπεύτρια Μαίρη Κολιούση (primal tantra)

Κυριακή 4 Νοεμβρίου
Ώρα έναρξης: 12μμ
Διάρκεια: 5 ώρες
Τιμή: 60 ευρώ
Xώρος: Shantom, Tριπόλεως 45Α, Χαλάνδρι
Κατοχύρωση θέσης: Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

Το workshop απευθύνεται σε γυναίκες

Γνωρίζετε ότι το γυναικείο στήθος, εκτός από ερωτογενής ζώνη, είναι και σημείο οργασμού; O oργασμός από το στήθος, δεν έχει καμία σχέση με τους υπόλοιπους οργασμούς του γυναικείου σώματος, κλειτορίδα, κόλπο, G κλπ. Eίναι πολύ πιο τρυφερός, πολύ πιο συναισθηματικός, πολύ πιο θηλυκός.

Οι γιατροί άργησαν να τον αποδεχτούν το γεγονός ότι υπάρχει ανεξάρτητος οργασμός από το στήθος, αν και πολλές γυναίκες είχαν δηλώσει επισήμως ότι τον είχαν, κατά την διάρκεια των χαδιών με τον σύντροφό τους, κατά τα χάδια πριν τον αυνανισμό, ακόμη και κατά την διάρκεια του θηλασμού του μωρού τους! Ευτυχώς, ο σεξολόγος Barry Komisaruk (και συγγραφέας του βιβλίου «The Science Of Orgasm»­), πρόσφατα τον απέδειξε και επισήμως στην επιστημονική κοινότητα.

1 A1 ABA1006

Αλλά γιατί τόσο λίγες γυναίκες σήμερα έχουν οργασμό από το στήθος;

Μετά από χρόνια συνεδρίες σε χιλιάδες γυναίκες, η sex coach Ειρήνη Χειρδάρη, συνειδητοποίησε ότι οι γυναίκες σήμερα δεν έχουμε καλή επαφή με το στήθος μας. Πολλές δεν αφήνουμε καν να μας αγγίζουν το στήθος οι εραστές μας, κάποιες από εμάς διαμαρτυρόμαστε ακόμη και για ενόχληση αντί για διέγερση, άλλες ότι έχουμε τόσο ευαίσθητο στήθος που απλά πονάμε έτσι και χαϊδευτεί. Σίγουρα, το γυναικείο στήθος, και ειδικά η θηλή, έχει υποστεί κακοποίηση από τους άντρες. Αρκεί μια άσχημη εμπειρία για να φοβάσαι τον πόνο, και έτσι μπλοκάρεις την ηδονή. Από την άλλη, τα νέα πρότυπα ομορφιάς στήθους, που ήρθαν για την ακρίβεια από το πορνό, δημιουργούν κακή εικόνα σώματος και δυσμορφοφοβία στις γυναίκες που έχουν απλά φυσικό γυναικείο στήθος. Και στην δυσμορφοφοβία, δημιουργείται ψυχογενής σεξουαλική δυσλειτουργία. Το οξύμωρο είναι, ότι βιολογικά η ηδονή του γυναικείου στήθους χάνεται στην πραγματικότητα μόνο κατά την πλαστική χειρουργική αυξητικής στήθους. Όταν δηλαδή αποκτήσεις επιτέλους το «τέλειο» στήθος!

1 A1 ABA1004

Για αυτό τον λόγο, η sex coach Ειρήνη Χειρδάρη αποφάσισε να καλέσει την θεραπεύτρια Μαίρη Κολιούση, την μοναδική στην Ελλάδα ειδικό που ασχολείται με το στήθος (www.openingtobreastlove.com) για να κάνουν από κοινού ένα sexological bodywork ΜΟΝΟ ΓΙΑ ΓΥΝΑΙΚΕΣ στο οποίο θα παρουσιαστούν:

- sex tips του sex coaching για ερωτικά παιχνίδια και στάσεις που διεγείρουν το την θηλή και το στήθος

τεχνικές για να βρούμε βήμα βήμα τον οργασμό από το στήθος

- τεχνικές για να αυξηθεί η ηδονή στο στήθος, ακόμη και μετά από εγχείρηση πλαστικής χειρουργικής

διαλογισμοί και πρακτικές για το άνοιγμα της αγάπης προς το στήθος

- εκμάθηση αυτοθεραπείας Αγιουρβέδικου μασάζ στήθους

1 A1 ABA1007

Το τελευταίο, το Αγιουρβεδικό μασάζ στήθους έχει πολλαπλά οφέλη:

– Βοηθά στην εξάλειψη της κατάθλιψης και αρνητικών συναισθημάτων
– Έχει εκπληκτικά αποτελέσματα στις ανισορροπίες και πόνους της περιόδου
– Βοηθά στην αποδοχή της θηλυκότητας και να αισθάνεσαι ωραία που είσαι γυναίκα
– Αποτελεί πρόληψη για τον καρκίνο του μαστού
– Αναδεικνύει και τονίζει το σχήμα του στήθους
– Βελτιώνει και επαναφέρει στην υγεία το θηλυκό αναπαραγωγικό σύστημα καθώς εξισορροπεί τις ορμόνες
– Αναζωογονεί και αποτοξινώνει μέσω της αύξησης κυκλοφορίας του αίματος και της λέμφου
– Μειώνει τον κίνδυνο εμφάνισης ραγάδων κατά την διάρκεια εγκυμοσύνης ή αυξομείωσης βάρους
– Ενεργοποιεί το chakra της καρδιάς

Προσοχή: θέσεις περιορισμένες!

Κατοχύρωση θέσεων στο Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.
infos: www.sexelixis.gr

ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΤΕ