Bάλθηκαν να «πέθανουν» τον Σιλβέστερ Σταλόνε

  • Κατηγορία News
ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΤΕ

Θύμα μακάβριας φάρσας έπεσε και πάλι στα social media ο ηθοποιός Σιλβέστερ Σταλόνε.

Τα social media «πέθαναν» για μια ακόμη φορά τον Σταλόνε και ο αδελφός του αναγκάστηκε να διαψεύσει την ψεύτικη είδηση.

Κάποιοι χρήστες του twitter έγραψαν ότι ο δημοφιλής ηθοποιός πέθανε, με αποτέλεσμα να δημιουργηθεί αναστάτωση. Ωστόσο, σύντομα ο αδερφός του διέψευσε μέσω twitter, κάνοντας λόγο «για αρρωστημένα μυαλά».

Τον Σεπτέμβριο του 2016 χρήστες του facebook είχαν αναφέρει ότι κυκλοφορούσε πληροφορία, σύμφωνα με την οποία ο γνωστός Αμερικανός ηθοποιός είχε βρεθεί νεκρός στο σπίτι του στο Λος Άντζελες. Αργότερα αποκαλύφθηκε ότι επρόκειτο για κάποιο κακόγουστο αστείο, το οποίο προερχόταν από μια ιστοσελίδα που είναι γνωστή για την επινόηση και κυκλοφορία ψευδών ειδήσεων περί θανάτων διασημοτήτων.

Η φήμη αυτή έκανε την "επανεμφάνισή" της την Δευτέρα και έκανε πάλι τον γύρο του διαδικτύου, με αρκετούς να εκφράζουν τα συλλυπητήριά τους για τον χαμό του και ορισμένους να ισχυρίζονται ότι πέθανε από προστάτη.

Να σημειωθεί ότι την προηγούμενη φορά που είχε κυκλοφορήσει αυτή η φήμη, ο Σταλόνε είχε αναγκαστεί να αποδείξει ότι ήταν ζωντανός, αναρτώντας μια φωτογραφία του στα social media στην οποία έδινε μπουνιά στον Ρώσο μποξέρ Σεργκέι Κοράλεφ.

Λίγο αργότερα, ο ηθοποιός απάντησε με ανάρτησή του στο instagram καλώντας τους θαυμαστές του να μην πιστεύουν σε αυτές τις ανοησίες. "Είμαι ζωντανός, καλά, χαρούμενος και υγιής" σημείωσε μεταξύ άλλων στο μήνυμά του.

Sylvester Stallone Daughters

st ifit

10891503 781688365245090 8370932224174240977 n

ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΤΕ