mobadv

QNT/METAPURE Q2: Η πρώτη παγκοσμίως βιολογικά δραστική πρωτεΐνη

ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΤΕ

 

Η πρώτη παγκοσμίως βιολογικά δραστική πρωτεΐνη για εκρηκτική αύξηση της απόδοσης και ταχύτερη αποκατάσταση.

• Κορυφαίας ποιότητας, υψηλής αποδοτικότητας αναβολική πρωτεΐνη ορού γάλακτος.

• Μειώνει τη μυϊκή βλάβη (καταβολισμό πρωτεϊνών) και επιταχύνει την αποκατάσταση κατά 52,09%.

• Αυξάνει τη σωματική απόδοση έως και κατά 23,9%.

• Η μόνη που περιέχει το κλινικά επικυρωμένο συστατικό Powergrape®.

• Εμπλουτισμένη με επιπλέον λευκίνη, η οποία προάγει αποδεδειγμένα την πρωτεϊνοσύνθεση και ενισχύει την απώλεια λίπους.

• Αναμειγνύεται αμέσως, έχει υπέροχη γεύση.
 
ΜΕΙΩΝΕΙ ΤΗ ΜΥΪΚΗ ΒΛΑΒΗ & ΕΠΙΤΑΧΥΝΕΙ ΤΗΝ ΑΠΟΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΚΑΤΑ 52,09%, ΑΥΞΑΝΕΙ ΤΗΝ ΑΠΟΔΟΣΗ ΕΩΣ ΚΑΙ ΚΑΤΑ 23,9%
Η διατροφική «ραχοκοκαλιά» για όσους επιθυμούν να αποκτήσουν μια λεπτή και μυώδη σωματική μυϊκή διάπλαση, είναι μια υψηλής ποιότητας πηγή πρωτεϊνών. Η Metapure™ Q2 είναι ακριβώς αυτό: μια εξαιρετική πρωτεΐνη, ειδικά σχεδιασμένη για να προωθήσει την ταχεία και σταθερή αύξηση των αμινοξέων στον ορό του αίματος και, μέσω αυτής, την πρωτεϊνοσύνθεση στους μύες. Η Metapure Q2 αποτελείται από έναν εξαιρετικό συνδυασμό κορυφαίων μικροφλιτραρισμένων πρωτεϊνών γάλακτος και πιο συγκεκριμένα από άριστης ποιότητας συμπυκνωμένη πρωτεΐνη ορού γάλακτος, απομονωμένη πρωτεΐνη ορού γάλακτος και απομονωμένη πρωτεΐνη γάλακτος, όλες πλούσιες σε βιολογικά δραστικά μικροκλασματικά συστατικά. Επιπρόσθετα, η Metapure Q2 περιέχει ένα ειδικό αποκλειστικό συστατικό, για το οποίο εκκρεμεί η απόκτηση διπλώματος ευρεσιτεχνίας (πατέντας), που μειώνει τη μυϊκή βλάβη (καταβολισμό) και επιταχύνει τη ταχύτητα αποκατάστασης κατά 52,09%, ενώ αυξάνει τις επιδόσεις μέχρι και κατά 23,9%.
 
ΚΑΤΙ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΟ ΑΠΟ ΜΙΑ ΑΠΛΗ ΠΡΩΤΕΪΝΗ
Η Metapure Q2 είναι η πρώτη πρωτεΐνη παγκοσμίως που εμπεριέχει στη σύνθεσή της το κλινικά επικυρωμένο συστατικό Powergrape®. Το συγκεκριμένο φυτικό εκχύλισμα έχει έναν ιδιαίτερο, μοναδικό και πολύ ισχυρό μηχανισμό δράσης που, όπως έχει αποδειχτεί από κλινικές έρευνες, βελτιώνει άμεσα την οξυγόνωση των μυών, αυξάνει τη μυϊκή ισχύ (εκρηκτικότητα) και βελτιώνει την απόδοση στις έντονες προπονήσεις καθώς και την αποκατάσταση μετά από αυτές, με τη λήψη μόλις 2 δόσεων ημερησίως!
 
ΕΜΠΛΟΥΤΙΣΜΕΝΗ ΜΕ ΛΕΥΚΙΝΗ
Τα αμινοξέα διακλαδισμένης αλυσίδας (BCAA: λευκίνη, ισολευκίνη και βαλίνη) είναι ζωτικής σημασίας για την οικοδόμηση μεγάλων και πυκνών μυών. Οι πρωτεΐνες από ορό γάλακτος αποτελούν την κύρια πηγή πρωτεϊνών της Metapure Q2, διότι περιέχουν την υψηλότερη συγκέντρωση BCAA - υψηλότερη από την καζεΐνη, τη σόγια ή ακόμα και από τα ασπράδια αβγών! Αναμφισβήτητα, όμως, το πιο σημαντικό από τα αμινοξέα διακλαδισμένης αλυσίδας, είναι η λευκίνη. Πρόσφατες έρευνες έχουν δείξει ότι η λευκίνη αποτελεί το πλέον κρίσιμο και απαραίτητο αμινοξύ για τον έλεγχο της μυϊκής ανάπτυξης και την ενίσχυση της απώλειας σωματικού λίπους. Αυτός είναι ο λόγος που η Metapure Q2 εμπλουτίστηκε με επιπλέον λευκίνη – η λευκίνη αφενός διεγείρει το μηχανισμό πρωτεϊνοσύνθεσης mTOR (που σημαίνει: περισσότεροι μύες!), αφετέρου προάγει την έκφραση των ασύζευκτων πρωτεϊνών-3 (που σημαίνει: λιγότερο σωματικό λίπος!). Κοντολογίς και με απλά λόγια, εάν οι στόχοι σας είναι το κτίσιμο μυϊκής μάζας και η βελτίωση της απόδοσης, η Metapure Q2 θα σας βοηθήσει να τους φτάσετε και να τους πετύχετε πολύ πιο γρήγορα.
 
ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ ΕΡΕΥΝΩΝ
• Μια τυχαιοποιημένη, διασταυρούμενη διπλή-τυφλή κλινική μελέτη, ελεγχόμενη με εικονικό φάρμακο, έδειξε ότι το βασικό συστατικό της Metapure™ Q2, όταν χρησιμοποιείται δύο φορές την ημέρα, ελαττώνει τα επίπεδα CPK (κρεατινοφωσφοκινάση, δείκτης του κινδύνου μυϊκής φθοράς), που σημαίνει μείωση έως και 52,09% της ενδεχόμενης βλάβης των μυών.
• Η ίδια επιστημονική μελέτη έδειξε αύξηση της σωματικής απόδοσης έως και κατά 23,9%, βελτίωση της μυϊκής ισχύος, περιορισμό της μυϊκής κόπωσης, μείωση του χρόνου αποκατάστασης μετά από έντονη προπόνηση αλλά και ελάττωση του οξειδωτικού στρες.
ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΤΕ

Σχετικά Άρθρα

  • Ανακαλύφθηκε η πρωτεΐνη που προστατεύει από το στρες και έχει αντιγηραντική δράση
  • Διατροφή με υδατάνθρακες: Έτσι χάνουν λίπος οι bodybuilders
  • 5 τροφές που προκαλούν κυτταρίτιδα
  • Διατροφή για αρθρίτιδα: Ποιες 6 τροφές να αποφεύγετε
  • Απεβίωσε ο σπουδαίος bodybuilder Φώτης Τόμπρας από την Αργολίδα
  • Η συμβολή του μαγνήσιου στην άσκηση
loading...

GIF ISO FINAL 1