Σε αυτά τα προκαταρκτικά δεν αντιστέκεται καμία γυναίκα

  • Κατηγορία Woman
ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΤΕ

Μη βιάζεσαι, για το καλό σου.

20'2'' είναι ο μέσος χρόνος που θέλει μια γυναίκα να αφιερώνει μαζί με το σύντροφό της στα προκαταρκτικά. Καθότι πιο βραδυφλεγής απ’ ό,τι εσύ, το θηλυκό χρειάζεται μια ιδιαίτερη περιποίηση a priori, η οποία εξασφαλίζει καλύτερα αποτελέσματα στην αμέσως επόμενη φάση. Επειδή, όμως, τα προκαταρκτικά δεν γνωρίζουν όρια - σε αντίθεση με τις αντοχές και την υπομονή σου, βιαστικέ άνθρωπε - καλό είναι να γνωρίζεις ότι υπάρχει κι ένα συνοπτικό «πακέτο μέτρων» που θα αρκέσει για να της πυροδοτήσει την ερωτική διάθεση πριν καν πέσει στο κρεβάτι.

Έχουμε και λέμε:

Γίνε και πάλι παιδί
Ας γυρίσουμε χρόνια πίσω, τότε που εσύ και το κορίτσι σου, αγνοί ακόμα, κάνατε κοπάνες απ' το σχολείο, πηγαίνατε στο άδειο από γονείς σπίτι της και μπαλαμουτιαζόσασταν με τις ώρες στον καναπέ, ο ένας πάνω στον άλλο με τα ρούχα, γιατί στα 15 τι άλλο να κάνεις; Και αναψοκοκκινίζατε από το ανεκπλήρωτο... Ε, προσάρμοσε τώρα το σκηνικό στο παρόν. Μην βιαστείς να την πας στο δωμάτιο, ούτε να τη γδύσεις, ούτε να βγάλεις παντελόνι σου. Και άσε τα «μεγάλοι άνθρωποι, τι να τριβόμαστε τώρα»; Όταν μια γυναίκα ερωτοτροπεί ντυμένη, χαλαρώνει και απολαμβάνει τη στιγμή χωρίς να σκέφτεται αν είναι χοντρή (sic). Ασ' την να βγει απ' τα ρούχα της όταν δεν θ' αντέχει άλλο.

Προκάλεσέ τής αυτοανάφλεξη
Μια άλλη τακτική που πιάνει τόπο στο μυαλό, την καρδιά και το κορμί της είναι να την ακουμπήσεις πονηρά, κρυφά και φευγαλέα όταν είστε έξω, με κίνδυνο να σας δει κάποιος- προσοχή όχι απροκάλυπτα, γιατί θα πέσει σφαλιάρα - και γενικώς κάπου όπου το σεξ είναι αδύνατον να πραγματοποιηθεί. Μ' αυτό τον τρόπο θα την προδιαθέσεις για ό, τι θα συμβεί αργότερα, όταν βρεθείτε μόνοι σας σε κατάλληλο έδαφος. Μην το παρακάνεις όμως, 1-2 «καλέσματα» και μετά σταματάς. Η αντίθετη ψυχολογία είναι ο σύμμαχός σου: Στόχος είναι να θελήσει ό,τι δεν μπορεί να έχει εκείνη τη στιγμή.

Κάν' της λίγο μασάζ
Το θέλουν όλες, λίγες το χαίρονται. Αν οι άνδρες έκαναν περισσότερο μασάζ, τότε οι γυναίκες θα ήταν πιο ευτυχισμένες. Πρώτα απ' όλα πιο σίγουρος τρόπος να την ανάψεις, δεν υπάρχει. Έξτρα αφοπλιστική κίνηση, όταν γίνεται με δική σου πρωτοβουλία και έχει διάρκεια. Ζήτα της να κλείσει τα μάτια και ξεκίνα με μαλάξεις από την πίσω πλευρά του λαιμού της, εναλλάξ το κεφάλι της για να διπλασιάσεις την απόλαυσή της, κινήσου πλάγια στο λαιμό και φτάσε στους ώμους και αύξησε την ένταση πιέζοντας τα δάχτυλά σου στην πλάτη της αργά και σταθερά. Αν θες να την ευχαριστήσεις πραγματικά πολύ, συνέχισε στα πόδια της. Όχι βιαστικές κινήσεις, χαλάει όλη η μαγεία.

Πιάσε λαιμό, ανεβαίνει
Ο γυναικείος λαιμός είναι μακράν πιο ευαίσθητος στο «πείραγμα» απ' ό,τι ο δικός σου. Φαντάσου δηλαδή, τι γίνεται όταν την χαϊδεύεις ή τη φιλάς σ' αυτό το σημείο. Και κάπως έτσι, ο λαιμός της αναδεικνύεται σε ασφαλή προορισμό για όλους όσοι ξύνουν το κεφάλι τους από για το ποια είναι τελοσπάντων η κίνηση «ματ» που θ' ανάψει τις ερωτικές μηχανές της; Λαιμός κύριοι. Και αυτάκια. Και ώμοι.

Φίλα τη
Πόσες φορές έχει σκούξει ότι «δεν τη φιλάς πια όσο / όπως παλιά»; Τα ζουμερά φιλιά για τις περισσότερες, αν όχι, όλες τις γυναίκες είναι κάτι σαν τον παράδεισο. Κατάβαθα, προτιμάει να εξαντλήσεις τις γλωσσικές σου ικανότητες στο στόμα της παρά στο «στοματικό». Συνδύασέ τα όλα, λοιπόν, ξεκινώντας με μια γερή δόση υγρών φιλιών από εκεί, συνέχισε στο λαιμό, πήγαινε απαλά στο στήθος και φτάσε σταδιακά μέχρι το ευαίσθητο σημείο της, χωρίς να υπερβείς καμία σπιθαμή του κορμιού της.

Παίξε με το μυαλό της
Ο εγκέφαλός της είναι το πιο σημαντικό σεξουαλικό όργανο του σώματός της. Όλα ξεκινούν και καταλήγουν εκεί Όσο πιο γρήγορα το αντιληφθείς, τόσο το καλύτερο για σένα. Μια γυναίκα προκαλείται ερωτικά (και ακολούθως ανταποκρίνεται), χωρίς καν ένα άγγιγμα. Τις αρέσουν τα λόγια της άτιμης. Όταν λοιπόν θα είναι κάπου μακριά σου, στείλ' της ένα γραπτό μήνυμα και περίγραψέ της αυτό που θα της κάνεις όταν βρεθείτε. Αν το κείμενο δεν είναι το δυνατό σου σημείο, πάρ' την τηλέφωνο και προκάλεσέ τη ερωτικά. Μην αφήνεις τη φαντασία της να κοιμάται, δεν σε συμφέρει.

Πηγή: gr.askmen.com

ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΤΕ