Οι γυναίκες μίλησαν: Αυτή είναι η χειρότερη στάση στο σεξ

  • Κατηγορία Woman
ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΤΕ

Ολόκληρη η ζωή σας ήταν ένα ψέμα!

Συνήθως μέσα από αυτή την κατηγορία σας γράφω για τις στάσεις στο σεξ που πρέπει να δοκιμάσετε αν θέλετε να απογειώσετε τη σεξουαλική σας ζωή.

Και να, υπάρχουν πολλές τέτοιες στάσεις. Μια ματιά εδώ θα σας πείσει για τα γραφόμενά μου.

Ωστόσο, υπάρχει και η άλλη πλευρά του νομίσματος. Αυτή των στάσεων που δεν πρέπει να δοκιμάζετε, είτε γιατί είναι επικίνδυνη (όπως αυτή), είτε γιατί ένας από τους δυο συντρόφους δεν την ευχαριστιέται όσο πρέπει.

Ναι, μην είστε εγωιστές θα πρέπει να σας νοιάζει αν ο σύντροφός σας δεν απολαμβάνει εκείνη την ώρα αυτό που γίνεται…

Πάμε λοιπόν στο παρασύνθημα: Έχετε ποτέ σκεφτεί το ενδεχόμενο η μέχρι σήμερα ερωτική σας ζωή να είναι βασισμένη στα ψέματα; Ότι κάποια δημοφιλή «πιστεύω» για το σεξ είναι εντελώς λάθος;

Σύμφωνα με έρευνα που διεξήγαγε πρόσφατα η βρετανική έκδοση του περιοδικού Women’s Health και στην οποία συμμετείχαν 1.200 γυναίκες, φαίνεται ότι οι κατά τεκμήριο πέντε δημοφιλέστερες στάσεις στο σεξ (εκείνες πάνω στις οποίες βασίζεται σχεδόν ολόκληρο το «ρεπερτόριό» των ανδρών στο κρεβάτι), στην πραγματικότητα δεν προσφέρουν παρά ελάχιστη σεξουαλική απόλαυση στις εκπροσώπους του γυναικείου φύλου.

Εμείς θα μιλήσουμε για την… χειρότερη στάση των γυναικών, σύμφωνα με την έρευνα. Κι αν είστε καλά παιδιά, ίσως να σας πούμε και τις υπόλοιπες στο μέλλον.

Doggy style ή «στα τέσσερα»

Όπως προκύπτει από την μελέτη, πρόκειται για τη λιγότερο δημοφιλή από όλες τις «δημοφιλείς» στάσεις στο σεξ. Ο λόγος; Όπως εξηγεί η γυναικολόγος Sara Gottfried, «κατά τη στάση αυτή δεν αποκλείεται να ‘βρίσκεις’ στον τραχήλο της μήτρας της, γεγονός που καθιστά τη διείσδυση για εκείνη περισσότερο επίπονη παρά ερεθιστική. Εκτός αυτού, βγαίνοντας και ξαναμπαίνοντας μέσα της με μεγάλη ταχύτητα και ορμή, ουσιαστικά ‘στεγνώνεις’ χωρίς να το καταλαβαίνεις την ευαίσθητη περιοχή της».

Έχουμε λύση και για αυτό!
Αντί να μπαίνεις μέσα της γρήγορα και βαθιά, φρόντισε οι διεισδύσεις σου να είναι αργές και ρηχές.

Μπορεί να της αρέσει εν τέλει!

ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΤΕ