Το Σημείο G είναι Πραγματικότητα!

  • Κατηγορία Man
ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΤΕ

Για χρόνια, οι ιατρικοί ερευνητές έχουν συζητήσει την ύπαρξη του Σημείου G (γνωστό και ως G-Spot). Ορισμένοι αρνητές είχαν αγνοήσει, ακόμη και γυναίκες που ήταν βέβαιες ότι το Σημείο G ήταν πραγματικό, επειδή οι ίδιες είχαν βιώσει τους εν λόγω οργασμούς. Ωστόσο, ιατρική έρευνα έχει τελικά επιβεβαιώσει ό, τι αυτές οι γυναίκες ανέκαθεν γνώριζαν: Το Σημείο G είναι πραγματικό... και αυτό είναι υπέροχο.

Η έρευνα διεξήχθη από τον Adam Ostrzenski, MD, PhD, ο οποίος δημοσίευσε τα αποτελέσματα σε ένα άρθρο στο Journal of Sexual Medicine το 2012. Ο Δρ Ostrzenski, του Ινστιτούτου Γυναικολογίας στην Αγία Πετρούπολη, Φλόριντα, έκανε την έρευνά του στην Πολωνία, όπου ήταν σε θέση να εντοπίσει και να μετρήσει το Σημείο G σε ένα θηλυκό πτώμα. Ο Ostrzenski δήλωσε ότι «επιβεβαίωσε την ανατομική ύπαρξη του Σημείου G, το οποίο μπορεί να οδηγήσει σε καλύτερη κατανόηση και βελτίωση της γυναικείας σεξουαλικής λειτουργίας."

Για τα εκατομμύρια των γυναικών που έχουν ήδη απολαύσει τη διέγερση του Σημείου G και τους οργασμούς του, τα αποτελέσματα της έρευνας δύσκολα εκπλήσσουν. Ωστόσο, μόνο και μόνο επειδή υπάρχει δεν σημαίνει ότι είναι πάντα εύκολο να το βρει κανείς: Στην πραγματικότητα, πολλές γυναίκες και άνδρες δεν ξέρουν πώς να εντοπίσουν το Σημείο G.

Το Σημείο G βρίσκεται στο κατώτερο περιφερικό, στο ένα τρίτο της απόστασης μέσα στον κόλπο. Αν μια γυναίκα είναι ξαπλωμένη ανάσκελα, τότε είναι από την πλευρά του ομφαλού, πράγμα που σημαίνει ότι αν βάλετε το δάχτυλό στον κόλπο σας και κάνετε μια κίνηση "έλα εδώ», θα είστε σε θέση να το νιώσετε. Είναι μία μικρή, σπογγώδης περιοχή, και οι περισσότερες γυναίκες βρίσκουν ότι η διέγερση της περιοχής αυτής μπορεί να τις κάνει να αισθάνονται σαν να πρέπει να ουρήσουν, αλλά μετά από λίγο, εκείνο το συναίσθημα περνάει και αντικαθίσταται από συναισθήματα ευχαρίστησης.Ο οργασμός του Σημείου G είναι διαφορετικός από έναν κλειτοριδικό οργασμό, ο οποίος εμφανίζεται έξω από τον κόλπο, αλλά στο εσωτερικό του αιδοίου και πάνω από το άνοιγμα της ουρήθρας. (Το αιδοίο είναι το σωστό όνομα για το σύνολο των θηλυκών γεννητικών οργάνων, εσωτερικά και εξωτερικά, συμπεριλαμβανομένου του κόλπου.) Ωστόσο, είναι δυνατόν να υπάρξει ένας οργασμός του Σημείου G και ένας κλειτοριδικός οργασμός ταυτόχρονα, και αυτό είναι γνωστό ως ένας μικτός οργασμός. Υπάρχουν βοηθήματα σεξ που έχουν κατασκευαστεί για τη διέγερση του Σημείου G και της κλειτορίδας ταυτόχρονα, και αυτά μπορεί να σας βοηθήσουν να επιτύχετε τον μικτό οργασμό, ή θα μπορούσατε να δοκιμάσετε θέσεις όπως ο άνδρας να βρίσκεται από πίσω διεγείροντας το Σημείο G, ενώ παράλληλα διεγείρει με το χέρι την κλειτορίδα.

Αν και οι οργασμοί του Σημείου G και οι μικτοί οργασμοί είναι ευχάριστοι και υπέροχοι, μπορεί να μην είναι μια καλή ιδέα να προτιμείτε ένα είδος οργασμού από έναν άλλο . Οι γυναίκες αντιμετωπίζουν έναν ψυχολογικά δύσκολο χρόνο όταν πρόκειται για την αναγνώριση του σώματος και τη σεξουαλικότητά τους, έτσι μελέτες, όπως αυτές μπορούν να κάνουν τις γυναίκες που δεν έχουν απολαύσει την εξερεύνηση του οργασμού του Σημείου G να αισθάνονται σαν να τους λείπει κάτι ή σαν να μην είναι αρκετά σεξουαλικές. Φυσικά, αυτό δεν ισχύει, και ο καθένας έχει διαφορετικές προτιμήσεις στην κρεβατοκάμαρα. Ένας οργασμός είναι ένας οργασμός, πράγμα που σημαίνει ότι είτε προέρχεται από την κλειτορίδα είτε από το Σημείο G, είτε με το χέρι είτε με τη σεξουαλική επαφή, είναι πάντα ευχάριστος. Δεν έχει σημασία πως οι ταινίες τον κάνουν να φαίνεται, η επίτευξη του οργασμού είναι διαφορετική για τον καθένα και συχνά δεν είναι τόσο εύκολη όσο η πράξη του σεξ για λίγα λεπτά. Οι μεγάλοι οργασμοί χρειάζονται εξερεύνηση και προσπάθεια, αλλά είναι η προσπάθεια η οποία είναι ευχάριστη και αποδοτική.

Ενώ η ύπαρξη του Σημείου G μπορεί να μην είναι «είδηση» για τα εκατομμύρια των γυναικών που έχουν ήδη απολαύσει τους εν λόγω οργασμούς, η αλήθεια είναι ότι η έρευνα για τη γυναικεία ανατομία και τη σεξουαλικότητα είναι πολύ πιο πίσω από αυτή των ανδρών, και επομένως ο καθένας που ερευνά ενεργά αυτή περιοχή είναι άξιος επαίνου.


Πηγή: Everydayhealth.com

http://www.fit-blaster.com/

 

 

{fcomments}

ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΤΕ

Σχετικά Άρθρα

  • «Χτύπα» το σημείο G της γυναίκας
loading...