Το μέγεθος του πέους φαίνεται από τα χέρια: Μύθος ή πραγματικότητα

  • Κατηγορία Man
ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΤΕ

Τελικά τι ισχύει και τι όχι στο γνωστό μύθο που σχετίζει το χέρι με το μέγεθος του πέους;

Ίσως να το έχει πάρει το αυτί σου κρυφακούγοντας γυναικείες κουβέντες, ίσως και όχι. Πάντως, η φράση που ισχυρίζεται ότι το χέρι ενός άντρα είναι ενδεικτικό για το μέγεθος του πέους του είναι από τις πλέον διαδεδομένες. Ισχύει όμως στην πραγματικότητα; Σύμφωνα με πόρισμα ερευνητών, δεν έχει να κάνει τόσο με το γενικότερο μέγεθος του χεριού ή ακόμα και με της παλάμης, αλλά με τα δάχτυλα. Και μάλιστα ένα συγκεκριμένο δάχτυλο: τον παράμεσο.

Δείξε μου τον παράμεσό σου, να σου πω πού βρίσκεσαι

Απ’ ότι φαίνεται, εάν ο παράμεσος σου είναι μακρύτερος από τον δείκτη σου είναι πιθανότερο όχι μόνο να έχεις μεγάλο πέος, αλλά και να είσαι γοητευτικός και αθλητικός τύπος (άκου τώρα).

Σύμφωνα με παλαιότερο άρθρο της The Sun, οι ειδικοί πιστεύουν πως η εξήγηση πίσω από αυτό το περίεργο φαινόμενο κρύβεται στην ποσότητα τεστοστερόνης, της αντρικής σεξουαλικής ορμόνης, στην οποία εκτίθενται τα αρσενικά όσο ακόμα βρίσκονται μέσα στη μήτρα.

Ο Dr. Carl Pintzka, καθηγητής στο νορβηγικό πανεπιστήμιο της Επιστήμης και Τεχνολογίας πραγματοποίησε μία μελέτη η οποία έδειξε ότι οι άντρες με μεγαλύτερα επίπεδα τεστοστερόνης είχαν μακρύτερους παράμεσους απ’ότι δείκτες.

Ο Pintzka εντόπισε τη σύνδεση μεταξύ του μακρύτερου παράμεσου και καλύτερων σωματικών και αθλητικών αποδόσεων, ενώ οι άντρες με χαμηλότερα επίπεδα τεστοστερόνης και κοντύτερους παράμεσους ήταν καλύτεροι σε πράξεις που σχετίζονταν με τη μνήμη, όπως το να θυμούνται λίστες με λέξεις.

Παρ’ όλα αυτά, τα νέα για εκείνους με μακρύτερο παράμεσο δεν είναι μόνο ευχάριστα, αφού όπως έχουν δείξει και άλλες μελέτες, τα υψηλά επίπεδα τεστοστερόνης μπορεί να σημαίνουν μεγαλύτερες πιθανότητες για καρκίνο του προστάτη, διαταραχή ελλειμματικής προσοχής, αυτισμό και σύνδρομο Tourette.

CBD BANNER 300X250PX

 

ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΤΕ
Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Μπορεί ξαφνικά να μικρύνει το πέος ενός άντρα;