Τι σκέφτεται κάθε άντρας την ώρα του σεξ

  • Κατηγορία Man
ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΤΕ

Από τα πιο συνηθισμένα έως τα πιο απίθανα πράγματα να τι σκέφτεται ο άντρας πριν την ρίξει στο κρεβάτι.

Όταν είναι με το σωστό άτομο, τη σωστή στιγμή το σεξ μπορεί να είναι το πιο ωραίο πράγμα στον κόσμο. Όλοι το έχουμε ζήσει, όλοι ξέρουμε πώς είναι, όλοι μπορούμε να καταλάβουμε ότι εμπεριέχει τεράστιες ποσότητες αγωνίας. Και οι δύο παρτενέρ σκέφτονται πολλά πράγματα εκείνη την ώρα. Σε αυτό το κείμενο θα δούμε ποια είναι αυτά που περνούν από το αντρικό μυαλό λίγο πριν, κατά τη διάρκεια και λίγο μετά το σεξ.

Οκ, θα γίνει όντως;
Ποτέ δεν θες να πηγαίνεις με 100 όταν εκείνη είναι περίπου στο 35. Οπότε προσπαθείς να ωθήσεις τα πράγματα χωρίς να είσαι πολύ πιεστικός ούτε να τη γεμίσεις με γλυκόλογα και αγάπες. Είναι θέμα ισορροπίας.

Πόσο πρέπει να μείνω εκεί κάτω;
Στον δρόμο προς το επίμαχο σημείο κάνεις στάση στο ένα στήθος. Ωραία μέχρι εδώ. Τώρα πρέπει να κάνεις το ίδιο και με το άλλο; Είναι περίεργο αυτό ή απλά ισορροπία; Μιας και φτάσεις εκεί κάτω πόσο πρέπει να μείνεις στην περιοχή; Θέλω να πω ότι μπορούμε να το κάνουμε αυτό όλη μέρα αλλά δεν θες να σου κάνει νοήματα επειδή έχει παραλύσει από τη μέση και κάτω.

Μην παίρνεις αυτή την ηλίθια φάτσα
Ξέρεις αυτές τις σέξι φάτσες στις ταινίες; Δεν είναι ακριβώς αυτό που συμβαίνει. Συνήθως δείχνεις σαν να τρως καυτερή πιπεριά ενώ προσπαθείς να καταλάβεις τι θα απογίνει ο Donnie Darko.

Αυτή η στάση είναι καλή αλλά μήπως πρέπει να αλλάξουμε;
Το να αλλάζεις στάση την ώρα του σεξ είναι πάντα τζόγος. Είσαι σε διάθεση και όλα έχουν ωραία αίσθηση αλλά τι θα γίνει αν αλλάξουμε θέση και όλα είναι πολύ καλύτερα;

Τελικά έπρεπε να είχαμε μείνει στην τελευταία στάση
Δεν ήταν καλύτερη, αυτός είναι ένας εφιάλτης. Οπότε μπορείς να επιστρέψεις στην προηγούμενη; Κόλλησες στη νέα τώρα; Είναι σαν να προσπαθείς να διαλέξεις την πιο γρήγορη ουρά στο σούπερ μάρκετ, μόνο που αντί για ένα καλάθι γεμάτο πράγματα μιλάμε για το πέος σου.

Μπορώ να μείνω μέσα της ενώ αλλάζουμε θέση;
Δεν είναι τόσο δύσκολο να τραβηχτείς και να ξαναπάρεις θέση αλλά για κάποιο λόγο οι άντρες επιμένουν να προσπαθούν να μείνουν μέσα σε μια γυναίκα ενώ αλλάζουν στάση. Γιατί; Δεν είμαστε avatar με ενωμένες τις ουρές.

Ωχ, κάτι έσπασα σε έναν από τους δυο μας
Πας με τόση δύναμη και ταχύτητα που μπορείς ξαφνικά να ακούσεις ένα ήχο καθώς τραβιέσαι, τη σπρώχνεις μπροστά ή τη χτυπάς δυνατά στη λεκάνη. Είτε έσπασες τον φίλο σου είτε την τραυμάτισες σοβαρά.

Τώρα αυτό ήταν καλό ή κακό;
Κάνει αυτό τον ήχο γιατί πραγματικά γουστάρει ή απλά προσποιείται ώστε να βιαστείς και να τελειώνετε; Φαντάζομαι ότι θα το σκέφτεσαι για τα επόμενα 10 λεπτά και δεν θα απολαμβάνεις το σεξ!

Κράμπα!
Το μόνο πράγμα που μπορεί να φέρει πιο γρήγορα τη διακοπή της πράξης απ' το να μπουκάρει στο δωμάτιο η μάνα σου με ένα μωρό και οι δυο τους να φωνάζουν το όνομά σου. Και αυτό συμβαίνει πολύ σπάνια.

Κρατήσου, κρατήσου, κρατήσου
Αν ποτέ αναρωτηθείς ότι μπορεί να χάσεις τη στύση σου κατά τη διάρκεια του σεξ πιθανότατα μόλις την έχασες εντελώς επειδή μόλις αυτή σκέψη μπει στο μυαλό σου έχεις τελειώσει. Θεός φυλάξοι αν σου επισημάνει μάλιστα ότι δεν είσαι τόσο σκληρός όσο πριν. Θα μπορούσε να κάνει κλήση Facetime με τον πρώην της και οι δυο τους να σε δείχνουν και να γελάνε.

Κοντεύω αλλά και εκείνη το ίδιο. Κράτα γερά!
Όταν και οι δύο κοντεύετε στην κορύφωση, ξέρεις ότι πρέπει να συνεχίσεις δυνατά για να την κάνεις να ολοκληρώσει αλλά με την ταχύτητα που έχεις θα ολοκληρώσεις πρώτος (ειδικά αν σου λέει ατάκες του στυλ «κοντεύω, μην σταματάς»). Μπορείς βέβαια να συνεχίσεις για μερικά δευτερόλεπτα αφού φτάσεις σε οργασμό αλλά αυτό μπορεί να ξεφουσκώσει ανά πάσα στιγμή.

Συνεχίζει; Πρέπει να σταματήσω;
Αν εκείνη ολοκληρώσει ενώ εσύ είσαι ακόμα σε φουλ στύση πρέπει να καταλάβεις αν πρέπει να σταματήσεις για ένα λεπτό ή απλά να συνεχίσεις. Δεν θες να είσαι ο τύπος που τρέχει με 70 ενώ το όριο ταχύτητας έχει πέσει στα 35.

Πραγματικά κανείς στη Γη δεν έχει κάνει τόσο καλό σεξ όπως εγώ τώρα
Όταν το κάνεις καλά πιστεύεις ότι είσαι ο καλύτερος εραστής στον κόσμο και ότι αυτά ήταν τα τέσσερα καλύτερα λεπτά σε ολόκληρη τη ζωή της.

Πηγή: gr.askmen.com

ACTIVEBODY B1

ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΤΕ