Πώς θα αναβαθμίσεις το σεξ μαζί της με μία απλή κίνηση

  • Κατηγορία Man
ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΤΕ

Όχι, δεν είναι τίποτα από αυτά που είχες κατά νου.

Μαζί με όλα τα άλλα που μας έμαθε η πανδημία του κορονοϊού, είναι και το πώς να πλένουμε τα χέρια μας σωστά. Και σίγουρα περισσότερο. Όντως; Προσωπικά το εύχομαι γιατί, σύμφωνα με μία ισπανική έρευνα στην οποία έπεσε πρόσφατα το μάτι μου, το 69% των αντρών, pre-Covid, δεν έπλενε τα χέρια του τόσο συχνά όσο θα έπρεπε. Ως γυναίκα και sex editor, πάντως, έχω να σε πληροφορήσω ότι θα πρέπει να σαπουνίζεις τα άνω άκρα σου ενδελεχώς, κάθε φορά πριν κάνεις σεξ.

Αυτά τα χέρια είναι δικά σου
Από τη μία, με τα χέρια μας αγγίζουμε τα πάντα συλλέγοντας μερικά δισεκατομμύρια μικρόβια. Από την άλλη, κάθε οπή του σώματός μας αποτελεί ένα ζεστό, απαλό και φιλόξενο περιβάλλον για κάθε ενδιαφερόμενο μικροοργανισμό. Το να αγγίζεις με τα χέρια σου ή να βάζεις τα δάχτυλά σου σε ευαίσθητες περιοχές με ντελικάτα pH, λοιπόν, δεν είναι ό,τι καλύτερο.

Γιατί δεν σου το έχει πει ποτέ η κοπέλα σου;
Αν αναρωτιέσαι γιατί δεν σου έχει γίνει ακόμη σχετική νύξη περί υγιεινής των χεριών, το πιο πιθανό είναι απλώς να μην έχετε φτάσει ακόμη σε αυτό το επίπεδο επικοινωνίας όσον αφορά την υγεία της γεννητικής της περιοχής. Επίσης, μην απορήσεις αν όταν χωρίσετε σε βγάλει μεταξύ άλλων και "βρωμιάρη" στις φίλες της.

Επί του πρακτέου
Ίσως να σου φαντάζει λίγο ξενερωτικό ή ακόμη και αντιερωτικό το να ζητήσεις, με κατεβασμένα τα παντελόνια, συγγνώμη από την κοπέλα σου για να πας στο μπάνιο και να πλύνεις τα χέρια σου. Αν και δεν πρόκειται να της φύγει η όρεξη για σεξ επειδή της βγήκες παστρικός, μπορείς να το κάνεις με έναν sexy τρόπο. Δώσε της ένα όλο υποσχέσεις λάγνο βλέμμα και πες της ότι πας στο μπάνιο και επιστρέφεις αμέσως. Το να πλύνεις τα χέρια σου είναι κάτι τόσο απαραίτητο και απλό όπως το να βάζεις προφυλακτικό.

Καλύτερο σεξ
Επειδή η κακή υγιεινή των αντρικών χεριών με έχει στο παρελθόν οδηγήσει σε εξαιρετικά άβολες καταστάσεις όσον αφορά την υγεία της ευαίσθητης περιοχής μου, πολλές φορές, εγώ η ίδια, ζητάω από τους παρτενέρ μου να πλύνουν τα χέρια τους πριν προχωρήσουμε. Καταλαβαίνοντας ότι αυτό είναι το παρασύνθημα για να κάνουμε σεξ, κανείς τους δεν μου είπε ποτέ όχι.

Αν στο ζητήσει κι εσένα η κοπέλα σου, απλώς ανταποκρίσου με ένα "εννοείται" λες και σου είπε να πας να κλείσεις το φως στο σαλόνι που το ξέχασες αναμμένο. Άλλωστε, το να δείχνεις ότι νοιάζεσαι για την υγεία της κι εκείνη για τη δική σου, είναι sexy. Και όταν αυτό το επιβεβαιώνεις με πράξεις κι όχι με λόγια, πολύ πιο sexy.

Ο λόγος; Το ότι δείχνετε ο ένας στον άλλο ότι θέλετε η διαδικασία να είναι και για τους δύο σας ευχάριστη, χτίζοντας μεταξύ σας μία σχέση εμπιστοσύνης που μπορεί να οδηγήσει σε μεγαλύτερη εμπλοκή, συνεπώς και καλύτερο σεξ. Κι όλα αυτά με το να πας απλώς να πλύνεις τα χέρια σου. Απίστευτο;

Πηγή: esquire.com.gr

ACTIVEBODY B1

ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΤΕ