Πόσο εφικτή είναι η μεγαλύτερη διάρκεια στο κρεβάτι

  • Κατηγορία Man
ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΤΕ

Η επιβράδυνση της εκσπερμάτωσης αυξάνει τον χρόνο της απόλαυσης.

Παρότι ο χρόνος είναι σχετικός -και- στο κρεβάτι, οι τεχνικές επιβράδυνσης της εκσπερμάτωσης είναι σούπερ χρήσιμες όχι μόνο γιατί σε βοηθούν να μην 'τελειώνεις' πριν από την ώρα σου αλλά και γιατί σου επιτρέπουν να ελέγχεις, όσο αυτό είναι δυνατόν, την ακριβή στιγμή της κορύφωσής σου, βελτιώνοντας τα μάλα τη σεξουαλική σου ζωή. Για να έχουμε, όμως, καλό ερώτημα, ποιος είναι, σε γενικές γραμμές, για τα περισσότερα ζευγάρια και λοιπά σεξουαλικά σχήματα, ο ιδανικός χρόνος μίας επαφής;

Πόσα λεπτά, περιπτερά;
Σύμφωνα με το ισπανικό Esquire, το μισάωρο είναι χρόνος υπερβολικός και το δίλεπτο χρόνος απογοητευτικός. Τα 3 με 7 λεπτά αποτελούν τον μέσο όρο διάρκειας μίας σεξουαλικής επαφής, ενώ τα 7 με 13 τον επιθυμητό. Παρόλα αυτά, οι παραπάνω αριθμοί επιδέχονται ελεύθερης χρονικής ερμηνείας ανάλογα με τη στιγμή και τις προσωπικές μας επιθυμίες. Σε κάθε περίπτωση, το σίγουρο είναι ότι το να γνωρίζεις κάποια τρικ που σου δίνουν τον έλεχο επί της εκσπερμάτωσής σου μόνο προς όφελός σου μπορεί να λειτουργήσει. Ας τα δούμε, λοιπόν, ένα προς ένα.

Προπονήσου μέσω του αυνανισμού
Ο αντρικός οργασμός χωρίζεται σε δύο φάσεις. Κατά την πρώτη, το σπέρμα 'φορτώνεται' στην ουρήθρα και κατά τη δεύτερη εκτοξεύεται από αυτή. Εσύ θα πρέπει να προπονηθείς για να αυξήσεις τον βαθμό του ελέγχου σου κατά τη μετάβαση από τη φάση 1 στη φάση 2. Πώς; Με το να αυνανίζεσαι μέχρι το σημείο που νιώθεις ότι θα φτάσεις σε οργασμό και να σταματάς το τίκι τάκα πριν εκσπερματώσεις. Με αυτόν τον τρόπο θα μάθεις να αναγνωρίζεις καλύτερα το πώς 'λειτουργείς'.

Κάνε ασκήσεις Kegel
Το να γυμνάσεις το πυελικό σου έδαφος θα σε βοηθήσει να απολαύσεις μία πιο υγιή και ευχάριστη σεξουαλική ζωή. Κι αυτό γιατί σύμφωνα με έρευνες οι άντρες που έχουν ενσωματώσει στο πρόγραμμα της προπόνησής τους ασκήσεις Kegel μπορούν να κάνουν τις σεξουαλικές συνευρέσεις τους να κρατήσουν έως και για τον τετραπλάσιο από τον συνηθισμένο χρόνο.

Διαχειρίσου το άγχος σου
Το να μάθεις κάποιες απλές ασκήσεις χαλάρωσης και διαχείρισης άγχους θα σε βοηθήσει να μην ενεργοποιείς πριν από την ώρα του το συμπαθητικό νευρικό σύστημα, που είναι υπεύθυνο για την εκσπερμάτωση.

Βρες τις στάσεις σου
Οι στάσεις όπου εσύ είσαι από κάτω και δεν έχεις τον έλεγχο σου επιτρέπουν να εστιάσεις την προσοχή σου στην αίσθηση που προκαλεί στο πέος σου η διείσδυση, κάτι που μπορεί να σε κάνει να κοντρολάρεις με καλύτερο τρόπο το πότε θα εκσπερματώσεις.

Λάβε υπόψη σου κι αυτά
Άλλοι παράγοντες που επηρεάζουν το πότε θα εκσπερματώσεις σχετίζονται με τη βιολογία και την ψυχολογία σου. Τέλος, σημαντικό ρόλο παίζει η διατροφή που ακολουθείς και, φυσικά, η χρήση προφυλακτικών που έχουν σχεδιαστεί ειδικά για να επιβραδύνουν την εκσπερμάτωση.

CBD BANNER 300X250PX

ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΤΕ