Σεξ στα όρθια: 3 λόγοι για τους οποίους πρέπει να το δοκιμάσετε

  • Κατηγορία Υγεία
ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΤΕ

Το σεξ είναι διασκεδαστικό, αλλά γίνεται καλύτερο όταν εξερευνάτε διαφορετικές στάσεις. Ανάμεσα σε όλα τα τρελά που προτείνονται στο Κάμα Σούτρα, οι όρθιες στάσεις του σεξ ξεχωρίζουν ειδικά για όσους έχουν μόλις αρχίσει να εξερευνούν την τέχνη και την μαγεία του σεξ.

Υπάρχουν 3 βασικοί λόγοι για τους οποίους αυτή η θέση συνιστάται ιδιαίτερα. Διαβάζοντας παρακάτω θα μάθετε τα οφέλη του σεξ όρθιας στάσης και γιατί όχι θα σας δώσει και ιδέες για να δοκιμάσετε νέα πράγματα με τον σύντροφό σας.

Γιατί το όρθιο σεξ κάνει καλό;

1. Είναι καλό για το σώμα σας
Εάν εργάζεστε από το σπίτι και η δουλειά σας απαιτεί να κάθεστε όλη μέρα στον υπολογιστή, τότε το σεξ ενώ στέκεστε όρθιοι μπορεί να αλλάξει τα πράγματα. Όταν κάθεστε όλη μέρα, σκυμμένοι, συγκεντρωμένοι σε μια οθόνη, έχετε την τάση να έχετε δύσκαμπτο λαιμό. Έτσι, όταν κάνετε τακτικές σεξουαλικές επαφές, πιέζετε τη σπονδυλική σας στήλη και η επιδείνωση του πόνου στο σώμα σας είναι το τελευταίο πράγμα που χρειάζεστε. Όταν στέκεστε, οι στάσεις του σεξ που μπορείτε να δοκιμάσετε, θα σας κάνουν να δουλέψετε την ομάδα των μυών που αφορούν την μέση σας και θα ενισχύσουν επίσης την αντοχή σας. Για στήριξη μπορείτε πάντα να χρησιμοποιήσετε ένα δοκάρι, ένα κιγκλίδωμα, έναν τοίχο ή ακόμα και την καρέκλα.

2. Σε βγάζει έξω από την κρεβατοκάμαρα
Το όρθιο σεξ σας δίνει την ελευθερία και σπάει τη μονοτονία της κρεβατοκάμαρας. Μπορείτε να έρθετε σε επαφή οπουδήποτε. Δεν θα υπάρξουν επίσης προβλήματα με το πλύσιμο των σεντονιών αφού δεν θα χρειαστεί και με το κατάλληλο στήσιμο δεν θα χρειαστεί ούτε καν να βγάλεις όλα σου τα ρούχα.

3. Μπορεί να αναζωπυρώσει την αγάπη σας
Το όρθιο σεξ είναι κάτι που δεν σκέφτονται όλα τα ζευγάρια. Αν θέλετε να σπάσετε τη μονοτονία για τον σύντροφό σας και να τονώσετε τη σεξουαλική σας ζωή, προτείνετε αυτό του τύπου σεξ ή στάση στον σύντροφό σας. Δοκιμάστε όρθιο σεξ μπροστά σε έναν καθρέφτη και εμπλουτίστε το και που ξέρετε μπορείτε να νιώσετε οικεία σε αυτή τη θέση. Η αλληλεπίδραση επίσης βελτιώνεται επειδή σε ορισμένες θέσεις, δεν είστε τόσο πρόσωπο με πρόσωπο όσο θα είστε σε αυτήν. Όχι μόνο αυτό, αν συζητήσετε για σεξ στα όρθια με τον σύντροφό σας, αυτή και μόνο η πρόταση μπορεί να πυροδοτήσει το πάθος. Χρειάζονται δύο για το ταγκό, έτσι και οι δύο θα συμμετέχετε με τον σωστό τρόπο ώστε να το κάνετε και να ικανοποιεί και τους δύο.

ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΤΕ