Στο μυαλό ενός άνδρα που απατά τη γυναίκα του

ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΤΕ

Η απιστία στις μακροχρόνιες σχέσεις είναι ένα φαινόμενο πολύ πιο συχνό από ό,τι οι περισσότεροι θέλουν να πιστεύουν.

Μάλιστα, σε πρόσφατη έρευνα ότι το 1/4 των αντρών παραδέχθηκαν ότι έχουν απατήσει τις συζύγους τους. Τι οδηγεί όμως τους ανθρώπους, και συγκεκριμένα τους άντρες στην απιστία;

Το Business Insider παρουσίασε την έρευνα που πραγματοποίησε ο ψυχοθεραπευτής Γκάρι Νούμεν σε 200 άνδρες που έχουν παραδεχθεί ότι υπήρξαν άπιστοι και τα συμπεράσματά έχουν ιδιαίτερο ενδιαφέρον.

Το 48% των ερωτηθέντων δήλωσαν ότι ο λόγος που το έκαναν ήταν καθαρά συναισθηματικός. Ο Νούμεν εξηγεί πως οι άνδρες είναι πιο ευαίσθητοι από ό,τι πιστεύει ο περισσότερος κόσμος και έχουν ανάγκη να τους θαυμάζει η σύντροφος τους.

Αν ένας άντρας δεν εισπράττει αναγνώριση και επιβεβαίωση από τη σύντροφό του, θα την αναζητήσει πιθανότατα από ένα τρίτο πρόσωπο.

Έρωτας στο χώρο εργασίας

Το 40% δήλωσαν ότι γνώρισαν τη γυναίκα με την οποία απάτησαν τη σύντροφό τους στο εργασιακό τους περιβάλλον! Ωστόσο, το 88% παραδέχθηκε ότι η νέα γυναίκα που μπήκε στη ζωή τους ήταν λιγότερο ελκυστική από τη σύντροφό τους.

Δείξε μου τον φίλο σου...

Το 77% των άπιστων παραδέχθηκε ότι είχε έναν φίλο που επίσης απατούσε τη σύντροφό του και αυτό τους έκανε να δικαιολογήσουν ευκολότερα τη συμπεριφορά τους, ακόμη κι αν γνωρίζουν ότι είναι λανθασμένη.

Το 68% των συμμετεχόντων στην έρευνα παραδέχθηκε ότι ένιωθε ενοχές.

ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΤΕ

Σχετικά Άρθρα

  • Ψάχνεσαι; 10 λόγοι για να μείνεις μόνος σου τα Χριστούγεννα!
  • Τα καλοκαιρινά «λάθη» που αυξάνουν το λίπος στην κοιλιά
  • Τι προσέχει πρώτα μια γυναίκα σ’ έναν άντρα;
  • Ένα αγαπημένο καλοκαιρινό φρούτο έχει δράση σαν αυτή του Viagra!
  • Κρατήστε την τεστοστερόνη σας στα ύψη!
  • Η καλύτερη στάση για να τη φτάσεις σε οργασμό
loading...