Μακροχρόνιες σχέσεις και ρουτίνα

ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΤΕ

Πώς θα κρατήσεις ζωντανό το πάθος αν συγκατοικείτε.

Όπως όλα τα πράγματα στη ζωή, έτσι και η διατήρηση μιας υγιούς σχέσης απαιτεί μικρές θυσίες και σωστή διαχείριση, πολύ δε περισσότερο αν συγκατοικείς μαζί της.

Βλέπεις, η καθημερινή επαφή μαζί της μπορεί να αλλάξει όχι μόνο τις ισορροπίες της σχέσης σας αλλά, κυρίως, να τη φθείρει ουσιαστικά, οδηγώντας σας εν τέλει στον χωρισμό. Κάτι που, υποθέτουμε ότι δε θέλεις να συμβεί σε καμία περίπτωση.

Με αυτό το δεδομένο λοιπόν, ιδού έξι απλές όσο και ουσιαστικές κινήσεις που περνούν από το χέρι σου και οι οποίες έχουν τη δύναμη να κάνουν τη διαφορά στην κοινή σας καθημερινότητα. Μαζί, και στη σχέση σας.

Κάνε της μασάζ

Μόλις μπήκε στο σπίτι μετά από μια δύσκολη μέρα στη δουλειά. Φυσιολογικά, λοιπόν, νιώθει εξαντλημένη και σε κακή διάθεση. Ο πιο γρήγορος, δοκιμασμένος τρόπος για να την ανεβάσεις; Κάνε της μασάζ χρησιμοποιώντας αρωματικά έλαια, εστιάζοντας στα σημεία εκείνα του σώματος της στα οποία «μαζεύεται» η ένταση της ημέρας, όπως, για παράδειγμα, την πλάτη, το λαιμό και τα πέλματά της. Αν μάλιστα θέλεις να την βοηθήσεις να χαλαρώσει λίγο πιο γρήγορα, σβήσε τα φώτα του δωματίου που βρίσκεστε και άναψε κεριά. Απλά και κατανοητά.

Προετοίμασε το γεύμα της για τη δουλειά

Ή, αλλιώς, το ταπεράκι (της) στην υπηρεσία της σχέσης σου. Σοβαρά. Πρόκειται για μια κίνηση που της φανερώνει έμπρακτα ότι τη νοιάζεσαι και τη σκέφτεσαι ακόμη και για τα λεγόμενα «μικρά και καθημερινά» και την οποία, μάλιστα, μπορείς να την εκμεταλλευτείς για να της φανερώσεις όχι μόνο το ταλέντο σου στη μαγειρική αλλά και τη ρομαντική σου πλευρά.

Αναρωτιέσαι πώς μπορείς να το πετύχεις αυτό το τελευταίο; Ενδεικτικά, μαγειρεύοντας το αγαπημένο της φαγητό, συμπεριλαμβάνοντας στο «πακέτο» που θα της ετοιμάσεις ένα κομμάτι από το αγαπημένο της γλυκό (το οποίο μπορείς να προμηθευτείς από το ζαχαροπλαστείο / φούρνο της γειτονιάς σου) ή βάζοντας στη σακούλα με το φαγητό ένα ρομαντικό σημείωμα, μαζί με κάποιο λουλούδι.

Σέρβιρέ της πρωινό στο κρεβάτι

Πρόκειται για μια από τις πλέον κλασσικές κινήσεις αν θέλεις να της φτιάξεις τη διάθεση και να την κάνεις να νιώσει ξεχωριστή. Σήκω λοιπόν νωρίτερα από εκείνη το πρωί του Σαββάτου ή της Κυριακής και προετοίμασέ της ένα περιποιημένο πρωινό με όλα εκείνα τα γευστικά «καλούδια» που ξέρεις ότι γουστάρει να τρώει όταν ξεκινά την ημέρα της -χυμό από φρέσκα φρούτα, καφέ, γάλα με δημητριακά, cupcakes, ό,τι κάνει κέφι. Ποιος ξέρει, αν είσαι τυχερός, αφού φάει και πάρει δυνάμεις, μπορεί να της ανοίξει και η όρεξη για σεξ.

Χάρισέ της μια ρομαντική βραδιά μπροστά στο τζάκι

Έχεις τζάκι στο σπίτι σου; Αν ναι, τότε μπορείς κάλλιστα να το εκμεταλλευτείς όχι μόνο για να ψήσεις τα μπριζολάκια ή τα λουκάνικά σου ή για να κρατήσεις το σαλόνι ζεστό, αλλά και για να της προσφέρεις μια αξέχαστη ρομαντική βραδιά.

Άναψε το τζάκι σου λοιπόν, στρώσε μπροστά του κουβέρτες και μαξιλάρια και άνοιξε ένα μπουκάλι από το αγαπημένο της κρασί για να πιείτε μπροστά στη φωτιά, αγκαλιά. Οι μικρές χαρές της ζωής...

Άφησέ της κάποιο ρομαντικό σημείωμα

Στην εποχή της απόλυτης διασύνδεσης και στην οποία όλοι μας ανεξαιρέτως περνάμε το μεγαλύτερο μέρος της ημέρας κοιτώντας κάποια μικρή ή μεγάλη οθόνη, κάτι τόσο απλό όπως το να της γράψεις ένα μικρό (κι, ενδεχομένως, πονηρό) γράμμα αποτελεί σίγουρα μια κίνηση που θα εκτιμήσει ιδιαίτερα. Γράψε λοιπόν όλα αυτά που θέλεις να της πεις σε ένα κομμάτι χαρτί, τοποθέτησέ το μέσα σε έναν καλό φάκελο και άφησέ το σε κάποιο σημείο του σπιτιού που ξέρεις ότι θα το δει σίγουρα. Όπως, για παράδειγμα, στον καθρέπτη του μπάνιου ή δίπλα στην καφετιέρα.

Αγόρασέ της εσώρουχα

Κίνηση-ματ, από την οποία θα βγεις πολλαπλά ωφελημένος, αφού από τη μια θα της δείξεις ότι τη σκέφτεσαι, κάνοντας της δώρο κάτι τόσο προσωπικό, ενώ από την άλλη, θα προσδώσεις ένα επιπλέον (μεγάλο) ενδιαφέρον στις «πιο-προσωπικές-δε-γίνεται» στιγμές σας.
Φρόντισε μόνο τα κομμάτια που θα διαλέξεις να μην είναι μόνο πρόστυχα αλλά να φανερώνουν και το καλό σου γούστο. Α, και να είναι και στο αγαπημένο της χρώμα. Βοηθάει.

CBD BANNER 300X250PX

ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΤΕ