Η στάση «πεταλούδα» που πρέπει να δοκιμάσεις

ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΤΕ

Οι στάσεις στο σεξ διαφοροποιούνται ανάλογα με το βαθμό δυσκολίας τους. Όπου και να ψάξουμε θα βρούμε πολλές και διαφορετικές στάσεις που μπορεί και να μην της γνωρίζουμε.

Επειδή όμως θέλουμε να δοκιμάσουμε κάτι διαφορετικό με τη σύντροφό μας για να μη μας χαρακτηριστεί παλαιών αρχών, κάνοντας τα ίδια και τα ίδια και για ν’αποκτήσει το σεξ ενδιαφέρον, κοιτάμε να βρούμε κάτι που θα της εξάψει τη περιέργεια.

Και όχι μόνο να της εξάψει την περιέργεια αλλά να την ερεθίσει στο απόλυτο.

Υπάρχει ένα σημείο, το «cul de sac» που στοχεύει η λεγόμενη «στάση της πεταλούδας».

Η διείσδυση που στοχεύει στο cul-de-sac ενεργοποιεί διαφορετικά νεύρα στο νωτιαίο μυελό από αυτά που ενεργοποιεί το σημείο G. Τα νεύρα αυτά είναι πιο ευαίσθητα.

ΠΟΥ ΘΑ ΒΡΕΙΤΕ ΤΟ ΣΗΜΕΙΟ

Η στάση της πεταλούδας δεν είναι ιδιαίτερα δύσκολη στην εκτέλεση, αλλά απαιτεί κάποια προσόντα που είναι σε αυτά του μέσου όρου ή και μεγαλύτερου.

Για να κάνετε τη στάση της πεταλούδας, θα πρέπει η σύντροφός σας να σηκώσει τα πόδια κατακόρυφα προς τα επάνω και εσείς να επιχειρήσετε όσο το δυνατόν πιο βαθιά διείσδυση.

Για να το πετύχετε είναι καλύτερα να είστε γονατιστός και όχι όρθιος. Αυτό βέβαια σημαίνει ότι όταν θα τελειώσετε θα νιώθετε μια κούραση στα γόνατα.

ΛΕΙΤΟΥΡΓΕΙ ΣΕ ΟΛΕΣ;

Το αν θα λειτουργήσει σε όλες τις γυναίκες δεν είναι δεδομένο. Ο λόγος είναι ότι η ευαισθησία του συγκεκριμένου σημείου διαφέρει από γυναίκα σε γυναίκα, ενώ για ορισμένες οι στάση της πεταλούδας είναι ιδιαίτερα επίπονη.

Πηγή: mensnews.gr

ACTIVEBODY B1

ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΤΕ