Αυτά είναι τα trends στο φαγητό για το 2019 που πρέπει να ξέρεις

ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΤΕ

Σκέφτεσαι να δοκιμάσεις κάτι;

Ένας μήνας και κάτι ημέρες έχουν απομείνει ως το τέλος του 2018 κι εμείς έχουμε ήδη αρχίσει να εξερευνούμε τι φέρνει το 2019 σε διακόσμηση, φαγητά κ.ο.κ. Και αφού πριν από λίγες ημέρες σου είπαμε ποιο θα είναι το χρώμα που θα πρέπει να υπάρχει στο σπίτι σου με τη νέα χρόνια, τώρα σου παρουσιάζουμε και τα trends στο φαγητό.

Αυτή τη χρονιά το αβοκάντο έκανε δυναμική εμφάνιση και θα επιστρέψει και τη νέα χρονιά σε ακόμη καλύτερες version. Το Whole Food ανακοίνωσε τα νέα trends στο φαγητό για το 2019 και αυτά περιλαμβάνουν από παγωτό αβοκάντο, μέχρι βούτυρο από φύκια.

Τρόφιμα με επιρροές από την Ασία, την Ωκεανία και τις δυτικές ακτές της Βόρειας και Νότιας Αμερικής θα κάνουν την εμφάνισή τους μέσα στο 2019. Τροπικά φρούτα όπως τα guava, dragon fruit και passionfruit, θα πρωταγωνιστούν σε smoothies, ροφήματα κλπ. Επίσης η ζάχαρη πρόκειται να αντικατασταθεί από φυσικά γλυκαντικά.

Προβιοτικά
Αν και οι πληροφορίες για τις επιδράσεις του στο σώμα και στον οργανισμό είναι ακόμη περιορισμένες, τα brands που επικεντρώνονται στο wellness έχουν ξεκινήσει μια «εκστρατεία», στην οποία μπορείς να λάβεις τα προβιοτικά μέσα από τροφές όπως η granola, η βρώμη, οι ξηροί καρποί, οι σούπες, αλλά και οι μπάρες δημητριακών.

Φυτικά τρόφιμα
Τα φυτικά προϊόντα έχουν αρχίσει να κερδίζουν όλο και περισσότερο έδαφος, με αυτούς που απορρίπτουν το κρέας να αυξάνονται συνεχώς. Τα μανιτάρια έχουν μεγάλη ζήτηση στην αγορά, ενώ έδαφος κερδίζουν και τα πατατάκια που είναι φτιαγμένα από ασπράδι αυγού.

Τι λες; Είσαι έτοιμη να δοκιμάσεις καινούργια πράγματα τη νέα χρονιά;

Πηγή: www.queen.gr

001 xtreme

ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΤΕ