Τα 6 must hobbies του καλοκαιριού!

  • Κατηγορία Summer fun
ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΤΕ

Το καλοκαίρι θεωρείται κατεξοχήν η περίοδος της ξεκούρασης και της ξεγνοιασιάς.

Είναι η περίοδος που χαλαρώνουμε από τη δουλειά και προγραμματίζουμε διακοπές για να πάρουμε δυνάμεις και να ανανεώσουμε τις μπαταρίες μας! Είναι αυτή η μαγική περίοδος που επιτέλους έχουμε λίγο παραπάνω ελεύθερο χρόνο για τον εαυτό μας!

Βέβαια, αν νομίζεις ότι τον ελεύθερο χρόνο σου ο μόνος τρόπος να ξεκουραστείς είναι να κοιμάσαι και να χαζεύεις τηλεόραση κάνεις μεγάλο λάθος. Το καλοκαίρι είναι η καλύτερη περίοδος για να κάνεις καινούριες δραστηριότητες ή να πιάσεις παλιές που δεν είχες πριν το χρόνο να ασχοληθείς. Καινούριες εικόνες, νέα ενδιαφέροντα και προκλήσεις είναι πραγματικά αυτά που θα καταφέρουν να σε ανανεώσουν και να σε αποφορτίσουν, γεμίζοντας έτσι τις μπαταρίες σου.

Παρακάτω σου έχουμε μερικές ιδέες με τα καλύτερα hobbies του καλοκαιριού για να διαλέξεις αυτό που σου ταιριάζει καλύτερα:

1. Διάβασε ένα βιβλίο: με αμέτρητες επιλογές για να διαλέξεις δεν έχεις παρά να επιλέξεις αυτό που πραγματικά σου αρέσει και μπορεί να σε συντροφεύει τόσο στη παραλία αλλά να γίνει και η χαλαρωτική σου παρέα το βράδυ πριν κοιμηθείς. Ότι είδος και να σου αρέσει, από ξένους ή Έλληνες συγγραφείς, ήρθε επιτέλους η στιγμή να απολαύσεις εκείνο το βιβλίο ή τα βιβλία – γιατί όχι- που έλεγες τόσο καιρό…

2. Φωτογραφία: Ναι, σίγουρα και τα κινητά πλέον έχουν πολύ καλή ανάλυση για να βγάζεις απίθανες φωτογραφίες, αλλά δεν συγκρίνονται με την τέχνη της φωτογραφικής μηχανής. Τι καλύτερο δώρο στον εαυτό σου από μια φωτογραφική μηχανή, όπου θα μπορείς να απαθανατίσεις τις πιο δυνατές σου καλοκαιρινές στιγμές και να χαλαρώσεις εξασκώντας τις καλλιτεχνικές σου ανησυχίες.

Extra tip: Λίγες μέρες πριν τις καλοκαιρινές διακοπές παρακολούθησε κάποιο σεμινάριο ή workshop φωτογραφίας που θα σε βοηθήσει να αξιοποιήσεις καλύτερα τις δυνατότητες της φωτογραφικής μηχανής σου.

3. Κηπουρική/ Διακόσμηση αυλής, κήπου: Θεωρείται ως η καλύτερη ψυχοθεραπεία και μάλλον καθόλου τυχαία. Έχεις αυλή ή μπαλκόνι; Μικρή σημασία έχει γιατί όπως και να είναι ο εξωτερικός χώρος μπορείς να του δώσεις μια πράσινη νότα και με την κατάλληλη διακόσμηση να δημιουργήσεις το προσωπικό σου ησυχαστήριο που θα απολαμβάνεις εκεί το καθημερινό καφεδάκι με το που ξυπνάς. Διαλέξε τα πιο όμορφα έπιπλα κήπου, δημιούργησε το ύφος που σου ταιριάζει και για να μην πελαγώσεις αν είσαι αρχάριος στη κηπουρική, βρες το κατάλληλο βοήθημα, που θα σς κατευθύνει στο ποια φυτά να διαλέξεις, πως να τα περιποιηθείς και χρήσιμες συμβουλές που θα κάνουν την ενασχόλησή σου με την κηπουρική, εκτός από χόμπι, να γίνει και μάθημα ζωής.

4. Ξεκίνα κάποιο μουσικό όργανο: Η αλήθεια είναι ότι όλοι σχεδόν έχουμε ζήσει εκείνες τις καλοκαιρινές βραδιές στη παραλία με τις μπύρες στο χέρι και εκείνο τον τύπο που μας ξεσήκωνε με την κιθάρα του. Δεν είναι βέβαια ανάγκη να μάθεις κιθάρα, διάλεξε το όργανο εκείνο που σε εκφράζει καλύτερα και βρες φέτος το καλοκαίρι τη χαλάρωσή σου μέσα από τη μουσική. Είτε είναι ντραμς, πιάνο ή φλογέρα διάλεξε αυτό που προτιμάς και ανακάλυψε τα κρυφά μουσικά σου ταλέντα!

5. Μάθε μια καινούρια γλώσσα: Καταρχάς ηρέμησε! Δεν είπαμε καλοκαιριάτικα να ξεκινήσεις φροντιστήρια κα να ξεμείνεις με καύσωνα στη πόλη διαβάζοντας, αλλά ίσως αυτή να είναι η πιο κατάλληλη περίοδος να μάθεις εκείνη τη ξένη γλώσσα που πάντα ήθελες, εύκολα και γρήγορα. Με το i-Talk Public και με τη μέθοδο αυτοδιδασκαλίας μπορείς να μάθεις τη γλώσσα που επιθυμείς, στους δικούς σου ρυθμούς, στους χρόνους και τι στιγμή που εσύ θες! Έτσι, σε αυτό το επόμενο ταξίδι που ετοιμάζεις θα ξέρεις τα βασικά, που θα κάνουν ακόμα καλύτερη την εμπειρία του ταξιδιού!

6. Go camping: Το κάμπινγκ δεν είναι μόνο ένας εναλλακτικός τρόπος διακοπών, για κάποιους είναι τρόπος ζωής. Είναι μια δραστηριότητα που σε φέρνει πιο κοντά στη φύση, που σου χαρίζει ξεχωριστές εμπειρίες και αν ξέρεις να πας κατάλληλα εξοπλισμένος, τότε αυτή η εμπειρία μπορεί να γίνει ακόμα πιο άνετη και ξεχωριστή. Προμηθεύσου την κατάλληλη σκηνή ανάλογα με τα άτομα, επέλεξε τα έπιπλα camping που σε βολεύουν και γενικότερα βρες εδώ όλο τον εξοπλισμό που μπορεί να χρειαστείς!

Ότι και να θες να κάνεις, όπως και αν θες να περάσεις φέτος το καλοκαίρι τον ελεύθερο χρόνο σου, εμείς απλά σου ευχόμαστε να έχεις ένα ΟΜΟΡΦΟ ΚΑΛΟΚΑΙΡΙ!

001 xtreme

ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΤΕ