Σκέφτεσαι να κάνεις τατουάζ; Μάθε τα 5 σημεία όπου πονάει περισσότερο!

  • Κατηγορία Style
ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΤΕ

Πολλοί θέλουν να κάνουν τατουάζ αλλά φοβούνται τον πόνο και αναζητούν να βρουν ένα σημείο στο σώμα τους που να μην... πονάει αν τελικά αποφασίσουν να κάνουν ένα tattoo. 

Αρχικά θα πρέπει να τονίσουμε πως η αίσθηση του πόνου είναι εντελώς υποκειμενική καθώς άλλοι αντέχουν στον πόνο και άλλοι όχι και τόσο, ενώ και το κάθε ανθρώπινο σώμα εμφανίζει ιδιαιτερότητες.

Πάντως η ακόλουθη λίστα περιλαμβάνει τα σημεία του σώματος που καλό είναι να αποφύγει κανείς που φοβάται τον πόνο, καθώς όσοι ασχολούνται με τη δερματοστιξία (τόσο από προσωπική εμπειρία, όσο και από τα λεγόμενα των πελατών τους) έχουν περιγράψει ως αρκετά επώδυνη τη διαδικασία του να χτυπήσουν εκεί ένα τατουάζ.

Στο εσωτερικό του καρπού
Μεγάλοι tattoo artists του εξωτερικού με πολλά τατουάζ σε όλο τους το σώμα συχνά αναφέρουν πως το σημείο όπου ο πόνος τους... λύγισε ήταν το εσωτερικό του καρπού. 

Στα πλευρά
Γενικά υπάρχει η θεωρία πως στα σημεία που υπάρχει λιγότερο... κρέας και λίπος, τα τατουάζ πονούν περισσότερο, οπότε εύκολα αντιλαμβάνεται κανείς γιατί τα πλευρά φιγουράρουν σε αυτή τη λίστα

Το στομάχι
Ένα άλλο πολύ επώδυνο μέρος για να κάνει κάποιος τατουάζ είναι το στομάχι.

Πίσω από το γόνατο
Στην κλείδωση πολλοί tattoo artists αναφέρουν πως είναι ένα αρκετά ευαίσθητο σημείο και ο πόνος κατά την διαδικασία της δερματοστιξίας είναι πολύ έντονος.

Στο λαιμό
Από τον λαιμό περνούν αδένες και νεύρα που κάνουν την περιοχή αρκετά ευαίσθητη.

Πηγή: mag.sigmalive.com

ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΤΕ

Σχετικά Άρθρα

  • Μυϊκή κόπωση και πόνος προκαλούνται από το γαλακτικό οξύ
  • Τι πρέπει να γνωρίζεις πριν χτυπήσεις το πρώτο σου τατουάζ
  • Σε ποιο σημείο ερεθίζονται περισσότερο οι γυναίκες;
  • Ο bodybuilder και MMAer που έχει τατουάζ μέχρι και στα... μάτια!
  • Έκκεντρη προπόνηση για τον πόνο της τενοντίτιδας
  • Γιατί πονούν οι γυναίκες κατά τη διάρκεια του σεξ;
loading...