"Έκανα τόσο σεξ μέσα στη φυλακή που δεν μπορούσα να πάρω τα πόδια μου"

  • Κατηγορία Gossip
ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΤΕ

Η παραπάνω δήλωση ανήκει σε έναν πασίγνωστο αθλητή, που διστάζει να προβεί σε αποκαλύψεις για την ζωή του, μετά και τις πολλές περιπέτειες που είχε.

Έτσι λοιπόν, ο Μάικ Τάισον στο βιβλίο που έγραψε παραδέχεται ότι ακόμη δεν έχει ξορκίσει τους δαίμονές του, καθώς σε κάποιο σημείο γράφει ότι «μερικές φορές φαντασιώνομαι ότι πετάω έξω τα μυαλά κάποιου ώστε να γυρίσω στη φυλακή για την υπόλοιπη ζωή μου».

Το κεφάλαιο στο οποίο αναφέρεται στο πέρασμά του από τη φυλακή περιλαμβάνει και μερικές γαργαλιστικές λεπτομέρειες. Ο άνθρωπος που-κατά δική του ομολογία- κάποτε ασχολούνταν με το πώς θα βρει κοκαΐνη, θα πιει και θα ρίξει μία γυναίκα στο κρεβάτι του, περιγράφει ότι... βαρέθηκε να κάνει σeξ όσο ήταν φυλακισμένος.

Γράφει ότι είχε εξαιρετικά συχνά σεξουαλικές επαφές ως κρατούμενος, αρχικά με επισκέπτριες και στη συνέχεια με μία σύμβουλο ναρκωτικών της φυλακής, η οποία έγινε... διαθέσιμη όταν ο Τάισον της έστειλε 10.000 δολάρια για να επισκευάσει το σπίτι της.

«Έκανα τόσο πολύ σεξ, που από την κούραση δεν μπορούσα ούτε καν να πάω στο γυμναστήριο της φυλακής. Καθόμουν όλη ημέρα στο κελί μου», περιγράφει ο πυγμάχος που πέρασε τρία χρόνια πίσω από τα κάγκελα επειδή καταδικάστηκε για βιασμό τον οποίο ακόμη και τώρα αρνείται.

Ο άφραγκος σήμερα, όπως σημειώνοντας οι New York Times, Τάισον διηγείται στο βιβλίο του και ένα περιστατικό στο οποίο... ξέχασε ένα εκατομμύριο δολάρια. Τα είχε βάλει σε μία βαλίτσα με την οποία δεν ασχολήθηκε μέχρι τη στιγμή που την εντόπισε ένας βοηθός του, μία εβδομάδα αργότερα. «Είχα μία άγρια νύχτα στην πόλη και ξέχασα που την άφησα!», ήταν η εξήγηση του πυγμάχου.

 

http://www.sportygossip.com

ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΤΕ

Σχετικά Άρθρα

  • Μαθήματα fitness από τη φυλακή!
loading...