Τι κάνει ο Brad Pitt για να συντηρεί το (fight club) σώμα του έως σήμερα

  • Κατηγορία Gossip
ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΤΕ

Ο Μπέντζαμιν Μπάτον, αυτοπροσώπως…

Σε ηλικία 56 ετών ο Brad Pitt φαίνεται να γερνάει αντίστροφα, κάτι που απέδειξε στον τελευταίο πρωταγωνιστικό ρόλο του στην ταινία Once Upon A Time In Hollywood (κερδίζοντας το δεύτερο Όσκαρ της καριέρας του). Πολλά από τα μυστικά αντιγήρανσης του ηθοποιού μπορεί να έχουν να κάνουν με πλαστικές «επεμβασούλες» όσον αφορά στο πρόσωπο, αλλά το καλοδιατηρημένο σώμα του οφείλεται στην προπόνηση και τη διατροφή που ακολουθεί με αφοσίωση από την εποχή του Fight Club -21 χρόνια πριν.

Σύμφωνα με συνέντευξη που έχει δώσει στο περιοδικό GQ, ο Pitt λέει ότι όσο περνούν τα χρόνια επανεξετάζει διαρκώς τις αντοχές και τις απαιτήσεις του σώματός του, συνδυαστικά με μια μεγαλύτερη σοφία που έχει αποκτήσει όσον αφορά στη διατροφή του.

«Αντίθετα με τον ρόλο μου στο Fight Club ή στην Τροία, όπου εκεί επικεντρώθηκα σε προπονήσεις και διατροφή με σκοπό την αύξηση του μυϊκού όγκου και της γράμμωσης, πλέον, δίνω μεγαλύτερη σημασία στην ευλυγισία των μυών και των αρθρώσεων, όπως και στην καρδιαγγειακή μου βελτίωση, υιοθετώντας παράλληλα μια όσο το δυνατόν πιο υγιεινή διατροφή. Κάτι, που φυσικά, σημαίνει αποχή από το αλκοόλ», λέει ο ηθοποιός, και εξηγεί τον τρόπο που εξακολουθεί να γυμνάζεται και να τρέφεται σήμερα.

Αερόβια προπόνηση συνδυαστικά με ασκήσεις αντιστάσεων: Ο γενικός κανόνας που ακολουθεί ο ηθοποιός, αποτελείται από μια ώρα τρέξιμο και 20 λεπτά ασκήσεων με βάρη και λάστιχα. «Μια φορά το πρωί και μια φορά το απόγευμα», λέει ο Brad Pitt, και προσθέτει: «Τρεις φορές τη βδομάδα ανεβαίνω σε ένα ελλειπτικό μηχάνημα επί μισή ώρα, με σκοπό να διατηρώ την αντοχή μου ακόμη πιο νεανική, και τις αρθρώσεις των ισχίων και των γονάτων μου άκρως λειτουργικές».

Περισσότερη γιόγκα: Όπως δήλωσε στο GQ ο Pitt, τρεις μήνες πριν τα γυρίσματα του Once Upon A Time In Hollywood εξασκήθηκε λίγο πιο εντατικά σε κινήσεις γιόγκα, με σκοπό να βελτιώσει κατακόρυφα την ευλυγισία του σώματός του, παράλληλα με σταθερότερο έλεγχο των αναπνοών και καλύτερη εικόνα του πυρήνα και των κοιλιακών του.

Μόνο άπαχες πρωτεΐνες: Κοτόπουλο, γαλοπούλα, τόνος και κάθε άλλου είδους ψαριού είναι το κλασικό καθημερινό μενού του ηθοποιού εδώ και πολλά χρόνια. «Η πρωτεΐνη είναι απολύτως απαραίτητη για κάθε άτομο που θέλει να δημιουργήσει περισσότερο μυϊκό όγκο διασπώντας το περιττό λίπος σε όλο το σώμα, κυρίως μετά από μια συστηματική προπόνηση», λέει.

Κομμένο το αλκοόλ: Ο Brad Pitt ομολόγησε στο GQ, πως ο χωρισμός του με την Angelina Jolie τον οδήγησε σε ακόμη πιο μεγάλη εξάρτησή του από το αλκοόλ, γεγονός που οδήγησε σε μεγάλες δικαστικές διαμάχες με την πρώην σύζυγό του. Ευτυχώς, ο Pitt συνειδητοποίησε ότι κατευθυνόταν σε λάθος δρόμο και πήρε αμέσως επαγγελματική βοήθεια. Σήμερα, λέει: «Η υπερβολική κατανάλωση αλκοόλ αφυδατώνει την επιδερμίδα, παχαίνει το σώμα και έχει αρνητικές επιδράσεις τόσο στον εγκέφαλο όσο και στο συκώτι και την καρδιά».

www.clickatlife.gr

001 xtreme

ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΤΕ