Πάτρικ Σβαρτζενέγκερ: Mε τα γονίδια των Κένεντι & του Εξολοθρευτή είναι πρωταγωνιστής της ζωής του

  • Κατηγορία Gossip
ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΤΕ

Όλοι περίμεναν τον γιο του Άρνολντ Σβαρτζενέγκερ και της Μαρία Σράιβερ της δυναστείας των Κένεντι, Πάτρικ, να μονοπωλήσει νωρίτερα το ενδιαφέρον των media.

Ωστόσο ο ίδιος θέλησε να καθυστερήσει την είσοδο του στη ζωή κάτω από τον προβολέα. Όλοι περίμεναν τον γιο του Άρνολντ Σβαρτζενέγκερ και της Μαρία Σράιβερ της δυναστείας των Κένεντι, Πάτρικ, να μονοπωλήσει νωρίτερα το ενδιαφέρον των media. Ωστόσο ο ίδιος θέλησε να καθυστερήσει την είσοδο του στη ζωή κάτω από τον προβολέα.

Αν και ο Πάτρικ Σβαρτζενέγκερ ήθελε πάντα να γίνει ηθοποιός δηλώνει ικανοποιημένος που είχε μία συνηθισμένη ζωή προτού οδηγηθεί στο Χόλιγουντ. Ο νεότερος απόγονος της δυναστείας του Χόλιγουντ και της πολιτικής εμφανίστηκε πρώτη φορά στο video clip της Αριάνα Γκράντε "Right There" το 2013 και δύο χρόνια μετά συμμετείχε στην τηλεοπτική σειρά Scream Queens.

Πλέον ο Σβαρτζενέγκερ καλείται να αποδείξει αν έχει υποκριτικό ταλέντο και στη μεγάλη οθόνη πρωταγωνιστώντας στο εφηβικό δράμα Midnight Sun -μια ρομαντική ιστορία μεταξύ του Τσάρλι (Σβαρτζενέγκερ) και της Κέιτι (που υποδύεται η Μπέλα Θορν), η οποία έχει ένα γενετικό πρόβλημα που δεν της επιτρέπει να βγαίνει στο φως του ήλιου.

Στην πρεμιέρα της ταινίας στη Νέα Υόρκη, ο Πάτρικ Σβαρτζενέγκερ δήλωσε στο W ότι "ενώ οι γονείς του - η δημοσιογράφος Μαρία Σράιβερ και ο ηθοποιός, πρώην κυβερνήτης της Καλιφόρνιας, Άρνολντ Σβαρτζενέγκερ - πάντα τον στήριζαν στους στόχους του στον κινηματογράφο, ήθελαν να έχει κανονική παιδική ηλικία και εφηβεία".

 

 

Γέννημα θρέμμα Καλιφορνέζος

Ο νεότερος Σβαρτς είπε ότι οι γονείς του τον ενθάρρυναν να σπουδάσει και να πάρει το πτυχίο του από το Πανεπιστήμιο της Νότιας Καλιφόρνιας.

Ο 24χρονος ηθοποιός παραδέχεται ότι, ακόμη κι αν είναι απόγονος αστέρων του Χόλιγουντ -τα γονίδια των Κένεντι είναι ισχυρά από την πλευρά της μητέρας του και ο πατέρας του δεν είναι γνωστός μόνο ως ήρωας ταινιών δράσης, αλλά και ως πρώην κυβερνήτης- είναι ευγνώμων που είχε κανονικές εμπειρίες ως παιδί της Καλιφόρνιας.

"Οι γονείς μου ήθελαν να συνεχίσω να πηγαίνω στο Κολλέγιο και να έχω μια εμπειρία όχι μόνο για την εκπαιδευτική πλευρά, αλλά και για την κοινωνική πλευρά και να το βιώσω σαν μια εμπειρία ζωής" είπε. "Είμαι πραγματικά χαρούμενος που το έκανα" πρόσθεσε ο Σβαρτζενέγκερ.

patrick5

Ο δεινός κολυμβητής Πάτρικ Σβαρτζενέγκερ είπε στους γονείς του από πολύ νεαρή ηλικία ότι θέλει να γίνει ηθοποιός και εκείνοι τον στήριξαν στις φιλοδοξίες του να ακολουθήσει καριέρα στο Χόλιγουντ.

"Ανεξάρτητα από το πόσο τρελά είναι τα όνειρά μου, είναι υποστηρικτικοί, επειδή ο πατέρας μου είχε μερικά αρκετά άγρια όνειρα ο ίδιος και τα έκανε πραγματικότητα" δήλωσε ο ηθοποιός, αναφερόμενος στα επαγγέλματα του πατέρα του ως επαγγελματία bodybuilder, ηθοποιού και για δύο θητείες κυβερνήτη της Καλιφόρνιας.

"Νομίζω ότι είναι λίγο σουρεαλιστικό για εκείνους να βλέπουν το παιδί τους - ίσως δεν πρέπει να το πω αυτό, υποθέτω ότι τώρα είμαι ενήλικος που εργάζομαι! Κάνω ακριβώς ό,τι μου αρέσει να κάνω" δήλωσε και αφέθηκε στα σίγουρα χέρια του Εξολοθρευτή και πατέρα του Άρνι.

patrick7

Πηγή: www.cnn.gr

ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΤΕ