Ο Τζώρτζογλου αποκαλύπτει ότι όταν ήταν νέος έκανε bodybuilding σε υπόγειο γυμναστήριο

  • Κατηγορία Gossip
ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΤΕ

​Για τα παιδικά του χρόνια στον Πειραιά και το Πασαλιμάνι, την πορεία του στο θέατρο, τον ρακοσυλλέκτη πατέρα του μίλησε ανοιχτά ο Στράτος Τζώρτζογλου σε συνέντευξη του.

 

Ο ΑΦΡΑΓΚΟΣ STAR! ΠΩΣ Ο ΣΤΡΑΤΟΣ ΤΖΩΡΤΖΟΓΛΟΥ ΔΕΝ ΕΙΧΕ ΝΑ ΠΛΗΡΩΣΕΙ ΤΟ ΡΕΥΜΑ!

«Ήμουν το πολύ επτά χρονών όταν ο πατέρας μου με πήρε και μου έδειξε την Τρούμπα, τις πουτ@νες, τους νταβατζήδες, τις αδερφές, τα τραβεστί, όλο το περιθώριο της εποχής. Δεν είχαμε και μεγάλη διαφορά ηλικίας.

Εκείνος ήταν 19 ετών ναυτικός όταν με έκανε, η μητέρα μου μόλις 14» αποκαλύπτει με αφοπλιστική ειλικρίνεια ο ηθοποιός.

«Ο ΠΑΤΕΡΑΣ ΜΟΥ ΜΕ ΠΗΓΑΙΝΕ ΑΠΟ ΤΑ 7 ΣΕ ΠΟΥΤ@ΝΕΣ»

Μάλιστα, παραδέχεται πως ο πατέρας του ήταν ρακοσυλλέκτης, λέγοντας χαρακτηριστικά: «Έπαιρνε πράγματα από τα σκουπίδια και τα πουλούσε στο Μοναστηράκι. Βοηθούσε τους πάντες, ακόμα κι όταν δεν είχαμε τίποτα να φάμε στο σπίτι».

Ο ίδιος αναπολεί: «Θυμάμαι μια από τις τελευταίες φορές που τον είδα, γιατί δυστυχώς έφυγε νωρίς, τον παρακολουθούσα, χωρίς να το ξέρει, να βγάζει μια σακούλα από τον κάδο απορριμμάτων και με χειρουργική τρυφερότητα να την ανοίγει για να βρει κάτι πολύτιμο. Φαίνεται κάτι βρήκε, γιατί προχώρησε σχεδόν χαρούμενος».

”’ΟΤΑΝ ΜΕ ΕΚΑΝΕ, Η ΜΗΤΕΡΑ ΜΟΥ ΗΤΑΝ ΜΟΛΙΣ 14”

Ο Στράτος Τζώρτζογλου ερμηνεύει τον μονόλογο του Γιώργου Ιωάννου στο πλαίσια της παράστασης «Είσαι σκοπός και γύρω σου χορεύουν τσοπανόσκυλα» στο Ίδρυμα Μιχάλης Κακογιάννης και παραδέχεται πως τον συνδέουν πολλά βιώματα με το συγκεκριμένο έργο.

«Έπαιξαν ρόλο διάφορα πράγματα. Όπως ότι ως φαντάρος βρέθηκα σε ψυχιατρικό νοσοκομείο. Είχα εμπλακεί σε ένα καβγά με ένα αξιωματικό στη Λήμνο όπου βρισκόμουν ξεχασμένος χωρίς λεφτά και με έφεραν στην Αθήνα.

Εκεί μέσα γινόντουσαν ακόμη ηλεκτροσόκ και είχα δει κάποια. Αργότερα, όταν χρησιμοποίησα την εμπειρία σε αυτοσχεδιασμούς της σχολής, φώναξαν όλους τους σπουδαστές να με δουν.

ΑΦΕΘΗΚΕ ΣΤΑ ΕΜΠΕΙΡΑ ΧΕΡΙΑ ΤΟΥ ΠΛΑΣΤΙΚΟΥ ΧΕΙΡΟΥΡΓΟΥ ΠΡΙΝ ΤΗΝ ΦΑΡΜΑ

Την ίδια εποχή με το στρατό, έκανα bodybuilding σε ενα υπόγειο γυμναστήριο και ένας φίλος με πήγε σε μια ερασιτεχνική ομάδα στο Αιγάλεω. Συμμετείχα σε μια παράσταση που δεν έγινε ποτέ.

Τότε άρχισα να διαβάζω βιβλία για πρώτη φορά.

Επίσης τότε είδα τον Κουν σε μια εκπομπή στην τηλεόραση και μου καρφώθηκε η ιδέα να πάω να τον γνωρίσω. Να πάω στην σχολή του, ακόμη και αν έπρεπε να τον απειλήσω με μαχαίρι για να με βάλει να δουλεύω στα σκηνικά.

Δεν με ένοιαζε. Μπήκα στη σχολή με υποτροφία. Δραχμή δεν είχα. Δυο μήνες μετά ο Κουν μου έδωσε να παίξω τον ρόλο του Μιχάλη στον ‘Ήχο του Όπλου”».

“ΓΙΑ ΤΕΣΣΕΡΙΣ ΜΗΝΕΣ ΔΕΝ ΕΙΧΑ ΡΕΥΜΑ ΣΤΟ ΣΠΙΤΙ ΜΟΥ”

Όσα είπε ο Στράτος Τζώρτζογλου μπαίνοντς στη “Φάρμα” του ΑΝΤ1!

Στην τηλεοπτική μας πραγματικότητα επέστρεψε η “Φάρμα” το βράδυ της Παρασκευής στον ΑΝΤ1. Ο πρώτος παίκτης του νέου ριάλιτι επιβίωσης ήταν ο Στράτος Τζώρτζογλου.

Ο αγαπημένος ηθοποιός, μάλιστα, επέλεξε να προχωρήσε σε μια εξομολόγηση ψυχής εξηγώντας τους λόγους για τους οποίους είπε το μεγάλο «ναι» για να επιστρέψει στη φύση. Πιο συγκεκριμένα, μέσα σε όλα, ο Στράτος Τζώρτζογλου σημείωσε χαρακτηριστικά πως «Ένα ταξίδι στο παρελθόν κάνω με τη Φάρμα γιατί θα μπω ξανά στις πρώτες μνήμες της παιδικής μου ηλικίας. Το γεγονός ότι δεν θα έχω φως με κάνει να πάω όχι πολύ μακριά… Ήταν μια εποχή που δεν είχα να πληρώσω το ηλεκτρικό. Παρόλο που ήμουν ο Τζωρτζογλου και έβγαινα έξω και με σταματούσε ο κόσμος, έδινα αυτόγραφα, την ίδια στιγμή στο σπίτι μου για τέσσερις μήνες ήταν κομμένο το ρεύμα».

«Πολλές φορές έχω καθίσει και έχω πάρει απαντήσεις από τη σιωπή του δάσους» παραδέχθηκε, ακόμα, ο ηθοποιός. «Θα φορέσω την φανέλα με το… νούμερο 9 και όπως ο Μπιλ Σερέτης έβαλε γκολ στο 90′, έτσι θα το κάνω και γω. Ή θα προσπαθήσω να το κάνω γιατί θέλω να ξέρω… τι θα γίνει, θα με γουστάρει στο τέλος η χωριάτισσα;».

 

 

ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΤΕ