Ο Ρώσος «Ποπάι» αγνοεί τις προειδοποιήσεις των γιατρών και θέλει να μεταμορφωθεί σε εξωγήινο (vid)

  • Κατηγορία Gossip
ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΤΕ

Ο 25χρονος που έγινε viral στα social media για τα μπράτσα του έχει βάλει στόχο να μοιάσει σε εξωγήινο.

Στο προσκήνιο έρχεται και πάλι ο Ρώσος «Ποπάι», ο οποίος έχει γίνει viral για τα τεράστια μπράτσα του, τα οποία απέκτησε έπειτα από πολλές επεμβάσεις. Ωστόσο, οι γιατροί του χτύπησαν το καμπανάκι λέγοντάς του ότι πρέπει να αφαιρέσει τα εμφυτεύματα στους δικέφαλους των χεριών του καθώς κινδυνεύει η ζωή του.

Ο Kirill Tereshin είναι δημοφιλής στο διαδίκτυο και έχει συγκεντρώσει σχεδόν ένα εκατομμύριο ακόλουθους στο TikTok. Ο 25χρονος Ρώσος αναγκάστηκε να υποβληθεί σε κάποιες διορθωτικές επεμβάσεις λόγω προβλημάτων που προέκυψαν από νεκρό μυ. Οι γιατροί των προειδοποίησαν ότι θα πρέπει να αφαιρέσει τα εμφυτεύματα καθώς κινδυνεύει η ζωή του, όμως φαίνεται ότι δεν βάζει μυαλό.

Ο Kirill έχει βάλει στόχο πλέον να μεταμορφωθεί σε εξωγήινο, ξεκινώντας μερικές επεμβάσεις στα χείλη, τα ζυγωματικά, στην κάτω γνάθο και στο μέτωπο. Σε ένα βίντεο μάλιστα, ακούγεται να λέει: «Είμαι ένα ιδανικά όμορφος άντρας. Όλα ξεχωρίζουν, χείλη, πηγούνι, ζυγωματικά, μέτωπο, μύτη, είναι όλα ομοιόμορφα».

Και συνέχισε: «Θέλω να κάνω ένα εξωγήινο πρόσωπο. Πίστευα στους εξωγήινους από τότε που είδα UFO, στην εφηβεία μου. Ξέρω ότι υπάρχουν και ότι είναι ισχυροί. Νιώθω ότι έτσι θα είμαι πιο κοντά σε αυτούς».

ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΤΕ