Ο Ρονάλντο έδειξε τους... μύες του στον Άγιαξ!

  • Κατηγορία Gossip
ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΤΕ

Ο Κριστιάνο Ρονάλντο κάνει αγώνα δρόμου για να δηλώσει παρών στον πρώτο προημιτελικό Champions League και φρόντισε μέσω Instagram να στείλει "απειλητικό" μήνυμα στον Άγιαξ

Τον αγώνα της 25ης Μαρτίου κόντρα στην Σερβία για τη 2η αγωνιστική των προκριματικών του Euro 2020 ο Κριστιάνο Ρονάλντο δεν θα το θυμάται με ευχάριστη διάθεση, αφού υπέστη μυικό τραυματισμό στο δεξί πόδι και αναγκάστηκε να αποχωρήσει από το 30ο λεπτό.

Το γεγονός αυτό είχε αντίκτυπο και στην Γιουβέντους, με τον "CR7" να υποβάλλεται σε ιατρικά τεστ για λογαριασμό των Τορινέζων και να χάνει το ματς πρωταθλήματος με την Έμπολι, με τα ρεπορτάζ να αναφέρουν πως βρίσκεται σε πρόγραμμα αποθεραπείας με στόχο να προλάβει τον αγώνα της 10ης Απριλίου με τον Άγιαξ για τα προημιτελικά του Champions League.

Ο ίδιος δήλωσε αμέσως μετά τον τραυματισμό του πως θα επιστρέψει εντός δύο εβδομάδων ενώ αν κρίνει κανείς από τα ποσταρίσματά του στα social media, τότε μάλλον οι οπαδοί του Άγιαξ θα πρέπει να ανησυχούν.

Το απόγευμα του Σαββάτου ανέβασε video όπου φαίνεται να κολυμπάει στην πισίνα στο πλαίσιο της αποθεραπείας που ακολουθεί ενώ μετά τα μεσάνυχτα ανέβασε φωτογραφία του, προβάλλοντας τους δυνατούς μύες του. "Τελευταία προπόνηση", το σχετικό μήνυμα του 34χρονου Πορτογάλου, που το συνόδευσε με emoticons από γυμνασμένα μπράτσα.

 

 

 

 

Πηγή: sport24.gr

ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΤΕ