Ο γιος του Schwarzenegger χτίζει μυς όπως ακριβώς ο διάσημος πατέρας του

  • Κατηγορία Gossip
ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΤΕ

Ακολουθώντας τα βήματα του διάσημου πατέρα, ο 22χρονος Joseph Baena μεταμορφώνεται μέρα με τη μέρα σε νέο Arnold.

Ο Joseph γεννήθηκε το 1997, ως καρπός εξωσυζυγικής σχέσης του Arnold Schwarzenegger με την Mildred Patricia Baena, μιας από τις οικιακές βοηθούς του θρυλικού bodybuilder και διάσημου ηθοποιού. Και όσο περνούσαν τα χρόνια, ο νεαρός αποκτούσε μια φυσική τάση να αναπτύσσει τους μυς του στα πρότυπα του μπαμπά. Με ένα Bachelor of Business από το πανεπιστήμιο Pepperdine της Καλιφόρνια στις τσέπες του και μέγα πάθος για μυική υπεροχή στην καρδιά του, ο 22χρονος σήμερα Joseph βρίσκεται ένα βήμα πριν την έναρξη της καριέρας του ως ηθοποιός - υπό τη συνοδεία χιλιάδων ακολούθων του στο Instagram, που ανυπομονούν να δουν τον νέο Arnold εν δράσει.

4753bc4caaff4bb8a5556ddd425dc9d4

Ο γιος του Schwarzenegger χτίζει μυς όπως ακριβώς ο διάσημος πατέρας του
Η αλήθεια είναι ότι από τα υπόλοιπα τέσσερα παιδιά του Schwarzenegger, ο Joseph είναι ίδιος και απαράλλακτος με τον πατέρα του στα νιάτα του - τόσο στο πρόσωπο όσο και σωματικά. Ο Arnold "υποχρεώθηκε" να τον αναγνωρίσει επισήμως ως γνήσιο τέκνο του το 2016, με αντίκτυπο, το διαζύγιο από την σύζυγό του και μητέρα των παιδιών τους (δυο αγόρια, δυο κορίτσια) Maria Shriver. Αλλά το ενδιαφέρον στην περίπτωση της οικογένειας Schwarzenegger είναι ότι κανείς από τους δυο "νόμιμους" γιους (Patrick και Christopher) δεν μοιάζει στον πατέρα, ούτε στην όψη ούτε στη σωματοδομή. Αλλά ο Joseph Baena πήρε όλα τα γονίδια.

Ο Arnold και ο Joseph βλέπονται συχνά τα τελευταία χρόνια και ο ίδιος ο πατέρας έχει ομολογήσει δημοσίως: "Είμαι πολύ περήφανος για αυτόν. Από την αρχή, κατάλαβε πόσο περίπλοκη ήταν η κατάστασή μου, ωστόσο, είχε πάντα την διάθεση να το χειριστούμε από κοινού με τον πιο όμορφο τρόπο".

Ο Joseph, ο οποίος είναι λάτρης του surfing, του baseball και του ποδοσφαίρου (και οπαδός της Μπάγερν και της Μπαρτσελόνα), συνήθως προπονείται μαζί με τον πατέρα του στο Gold’s Gym -το πιο θρυλικό γυμναστήριο του Venice Beach της Καλιφόρνιας- και το αποτέλεσμα είναι, φυσικά, το πλέον αναμενόμενο: μυς, πόζες και δέος.

Πηγή: esquire.com.gr

001 xtreme

ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΤΕ