Μαρκ Γουόλμπεργκ: Εξαφανίστηκαν οι κοιλιακοί του - Με κοιλιά για το νέο του ρόλο

  • Κατηγορία Gossip
ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΤΕ

Ο Μαρκ Γουόλμπεργκ ετοιμάζεται για τον ρόλο του στην ταινία Stu κι εκεί θα τον δούμε σε μια σωματική κατάσταση πολύ αλλιώτικη απ΄αυτή που τον μάθαμε.

Ο Μαρκ Γουόλμπεργκ είναι από τους πιο fit ηθοποιούς. Αν τον ακολουθείτες στο Instagram, τα stories του είναι κατά 90% από sessions στο γυμναστήριο που διαθέτει στη Βοστώνη. Έχει επίσης ένα από τα καλύτερα ιδιωτικά γυμναστήρια στον κόσμο και ανήκει στο περίφημο «4:30 am club» δηλαδή τους πολύ επιτυχημένους διάσημους που ξεκινάνε τη μέρα στους στις 4 και 30 το βράδυ με γυμναστική. Ο ίδιος βέβαια έχει εξηγήσει ότι δεν ξυπνάει αυτή την ώρα, αλλά στις 5 και 30, αλλά και πάλι, το αποτέλεσμα δεν αλλάζει. Για την ακρίβεια χρειάστηκε να αλλάξει εσχάτως, με τον ηθοποιό να παίρνει μαζεμένα κιλά και να χάνει τους κοιλιακούς του.

Έχουμε δει κατά καιρούς εντυπωσιακές αλλαγές στο σώμα ηθοποιών για τις ανάγκες ρόλων και προφανώς ο Κρίστιαν Μπέιλ κατέχει τα πρωτεία, είτε μιλάμε για αύξηση σωματικού βάρους είτε για μείωση.

Ο Μαρκ Γουόλμπεργκ είναι ένας ηθοποιός που δε θα περιμέναμε να τον δούμε να χαλάει τη φυσική του κατάσταση για έναν ρόλο, γιατί η ζωή του ως τώρα φανέρωνε πως βάζει τη γυμναστική πάνω κι από τους ρόλους. Γι΄αυτό κιόλας προσανατολίζεται σε action ταινίες κι όχι κάτι άλλο.

Όμως για την ταινία Stu έπρεπε να μπει σε διαδικασία πολλών αλλαγών. Ο ρόλος που υποδύεται είναι ενός άντρα που παθαίνει ένα σοβαρό ατύχημα και έχει απώλεια μνήμης, με αποτέλεσμα να γίνεται κάθε φορά ένας άλλος. Πότε είναι ένας ιερέας, πότε μποξέρ, πότε ηθοποιός. Σε μια από τις μεταμορφώσεις του δεν είναι φουλ γυμνασμένος με κοιλιακούς, αλλά έχει το λεγόμενο dad bod.

 

 

Έτσι, ο Γουόλμπεργκ ακολουθεί ιδιαίτερη διατροφή με 7.000 θερμίδες την ημέρα με στόχο να πάρει κιλά. Έχει ήδη πάρει 9 κιλά σε τρεις εβδομάδες και συνεχίζει. Ο προσωπικός του σεφ, ο Λόρενς Ντουράν, περιέγραψε στο Entertainment Weekly τα γεύματα του ηθοποιού μέσα στην ημέρα.

Όπως εξήγησε ο Ντουράν, ο Γουόλμπεργκ τρώει πλέον 8 γεύματα την ημέρα που περιλαμβάνουν 12 αυγά, 6 φέτες μπέικον, πολλά μπολ με ρύζι, πρωτεϊνικά shake και πάρα πολλά λαχανικά. Από το μεσημέρι και μετά κάθε γεύμα του περιλαμβάνει και διαφορετικό είδος κρέατος.

«Κάνουμε συναντήσεις με μια ομάδα γιατρών που τσεκάρουν τη ροή του αίματος του και με έναν διατροφολόγο που μας λέει τι χρειάζεται το σώμα του που μας φτιάχνει ένα συγκεκριμένο γεύμα. Κάθε δύο εβδομάδες έχουμε ραντεβού με έναν ειδικό που μας καθοδηγεί στις προσαρμογές που πρέπει να κάνουμε για να ανέβουμε οργανικά σε θερμίδες».

Εξίσου δύσκολη διαδικασία με το να πάρει τα 9 κιλά, ήταν και να προσαρμόσει το σώμα του στην εικόνα ενός μποξέρ, αφού ο Γουόλμπεργκ έχει κανονικά παραπάνω μυική μάζα που δεν ταιριάζει σε μποξέρ, αλλά σε άλλη κατηγορία.

Ο ίδιος ο Γουόλμπεργκ πάντως είχε πει χάριν αστεϊσμού στον Τζίμι Κίμελ πριν μερικές εβδομάδες ότι «αν το άφηναν πάνω μου, θα έπαιρνα τα κιλά τρώγοντας 20 φτερούγες κοτόπουλου σε κάθε γεύμα και πίνοντας 6 μπίρες την ημέρα».

001 xtreme

ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΤΕ