Η TikTok viral άσκηση που υπόσχεται 100% αποτελεσματικότητα στη μείωση του κοιλιακού λίπους

  • Κατηγορία Gossip
ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΤΕ

Μια ακόμα χρήστης του TikTok δημιούργησε μία viral άσκηση που υπόσχεται 100% καύση λίπους από την περιοχή της κοιλιάς.

Η γνωστή ως @janny14906 έχει κερδίσει περισσότερους από 4,2 εκατομμύρια followers για το βίντεο που δημοσίευσε με μια χορευτική άσκηση, η οποία ισχυρίζεται ότι είναι "100% αποτελεσματική στη μείωση του λίπους της κοιλιάς."

Σε λεζάντα που συνοδεύει αντίστοιχο βίντεο, αναφέρεται ότι τα αποτελέσματα μπορούν να γίνουν ορατά σε ένα μήνα εάν η άσκηση γίνεται για πέντε λεπτά την ημέρα. Κατά πόσο είναι εντάξει να ακολουθήσεις μια καθημερινή προπόνηση με αυτή την άσκηση; Είναι μια όντως αποτελεσματική άσκηση ή μπορεί να μην φέρει τα αποτελέσματα που επιθυμείς ή, ακόμα χειρότερα, να σε τραυματίσει; Δες τι μας απαντά η fitness trainer!

 

@janny14906

As long as you enjoy the skinny come together.#exercise #fitues #abdominales #abs #gym #fit#workout#ejercicio #core #ejerciciosencasa

♬ 原聲 - user1468626853971

 

Ποια είναι η γνώμη της fitness expert, Ιωάννας Λαουμτζή;

"Ο χορός αποδεδειγμένα αποτελεί έναν αποτελεσματικό τρόπο για να κάψεις θερμίδες. Η συγκεκριμένη κίνηση έχει στοιχεία από το belly dancing που είναι ένα από τα είδη που ανεβάζουν την αυτοπεποίθησή σου και βοηθούν στην απώλεια λίπους από τη περιοχή της κοιλιάς. Σε συνδυασμό με την έκρηξη και την ταχύτητα αποτελεί μια κίνηση που ενεργοποιεί τις καύσεις. Προσοχή! Απαραίτητη η καλή τεχνική, η ενεργοποίηση του πυρήνα καθώς και οι σωστές αναπνοές για την αποφυγή τραυματισμού!".

ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΤΕ