Η bodybuilder μινατούρα με το αγγελικό πρόσωπο!

  • Κατηγορία Gossip
ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΤΕ

Το πρόσωπό της θυμίζει ιαπωνικά καρτούν, είναι γύρω στα 60 κιλά και το σώμα της είναι γεμάτο με μυς. Τα χαρακτηριστικά αυτά της χάρισαν και το ψευδώνυμο «King Kong Barbie».

Γνωστή σε όλο τον πλανήτη έχει γίνει μια 21χρονη μπόντι μπίλντερ από την Κίνα. Οι ακόλουθοί της, την αποκαλούν «King Kong Barbie» και παρακολουθούν φανατικά τα βίντεο με τις προπονήσεις της στο γυμναστήριο που «ανεβάζει» συνεχώς.

Η Τσενκ Λου έχει περισσότερους από 300.000 ακολούθους και τα βίντεό της έχουν προβληθεί εκατομμύρια φορές σε δημοφιλείς κινεζικές πλατφόρμες όπως είναι οι Kuaishou και Douyin. Η ίδια συχνά μεταδίδει ζωντανά τις σκληρές προπονήσεις της στο γυμναστήριο.

Η μικροσκοπική μπόντι μπίλντερ, μπορεί να σηκώσει βάρη διπλάσια του σώματός της, δηλαδή έως και 120 κιλά. Εκτός από τα εντυπωσιακά της μπράτσα ξεχωρίζει και από το αγγελικό της πρόσωπο που θυμίζει φιγούρα anime, βγαλμένη από ιαπωνικά κινούμενα σχέδια.

​Η Τσενγκ περιγράφει πως η ζωή της άλλαξε από τη στιγμή που είδε έναν διαγωνισμό γυναικείου μπόντι μπίλντινγκ.

«Βρήκα πολύ όμορφες τις γυναίκες που ήταν στο διαγωνισμό. Επιδείκνυαν ένα διαφορετικό τύπο ομορφιάς και έδειχναν υγιείς. Αυτός ο αγώνας μου έκανε πολύ εντύπωση», εξήγησε η 21χρονη που μέχρι πρότινος ήταν απλώς μια μάλλον ντροπαλή μαθήτρια.

 

 

Η ίδια εξηγεί ότι παραδοσιακά στην Κίνα θεωρείται ότι οι γυναίκες «πρέπει να μοιάζουν αδύναμες για να θεωρούνται όμορφες», αλλά εκείνη το αμφισβητεί και διερωτάται «ποιος μπορεί να μας πει ότι δεν μπορούμε να κάνουμε ότι κάνουν οι άνδρες, όπως και η Μουλάν στην αρχαιότητα».

Σύμφωνα με βρετανικά μέσα, όπως η Daily Mail έχει δεχθεί πλήθος επικρίσεων με αρκετούς να δηλώνουν ότι δεν μπορούν να καταλάβουν γιατί μια τέτοια γυναίκα θέλει να είναι γεμάτη με μυς και πως δεν θα καταφέρει να βρει σύζυγο.

Η ίδια απαντά ότι στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης μπορεί να γράψει κάθε είδους άνθρωπος και πως δεν έχουμε όλοι την ίδια αντίληψη για την ομορφιά ή τις ίδιες αρχές και αξίες.

«Στόχος μου είναι να έχω ένα υγιές σώμα και να ενθαρρύνω τους ανθρώπους που βρίσκονται γύρω μου να πράξουν το ίδιο», αναφέρει η 21χρονη μπόντι μπίλτερ. Αποκαλύπτει επίσης, ότι φιλοδοξία της είναι να βρεθεί σε επαγγελματικούς διαγωνισμούς μπόντι μπίλντινγκ.

Ένας ακόμη από τους στόχους της είναι επίσης, να συμμετέχει στον κινεζικό διαγωνισμό αντίστοιχο του Miss BumBum της Βραζιλίας για τα καλύτερα οπίσθια. Παραδέχεται πάντως ότι έχει να ρίξει ακόμη πολύ δουλειά στο συγκεκριμένο μέρος του σώματός της επειδή υστερεί σε φυσικά πλεονεκτήματα που έχουν οι υποψήφιες σε αυτού του τύπου τους διαγωνισμούς.

Από τα σχόλια στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης, φαίνεται πάντως ότι οι χρήστες είναι διχασμένοι αν τους αρέσει η όχι η King Kong Barbie.

ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΤΕ