Η πρώτη Ελληνίδα MasterChef πήρε την απόφαση να αλλάξει το σώμα της

  • Κατηγορία Gossip
ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΤΕ

Η Μαργαρίτα Νικολαΐδη ξεκίνησε διατροφή και μας δείχνει πώς πηγαίνει...

Έχει περάσει ένας μήνας από τότε που η Μαργαρίτα Νικολαΐδη, το νεαρό κορίτσι από τη Σκάλα Καλλονής στη Λέσβο πήρε τον τίτλο της Πρώτης Ελληνίδας MasterChef.

Η Μαργαρίτα βρίσκεται αυτές τις μέρες στην Αθήνα για επαγγελματικές υποχρεώσεις ενώ σε πρόσφατη συνέντευξή της αποκάλυψε το μεγάλο δίλημμα που έχει για το αν θα επιστρέψει στην τηλεόραση ή αν θα προτιμήσει να μείνει πίσω από τις κάμερες και να χωθεί σε μια κουζίνα για να μαγειρεύει:

«Με έχει τρομάξει λίγο η τηλεόραση, αυτή η ξαφνική δημοσιότητα. Σου φοράνε ταμπέλες στην TV. Εγώ πήρα την ταμπέλα του λαϊκού-καλού παιδιού.

Όχι ότι δεν μου αρέσει, ίσα ίσα, αλλά όσο περνάει ο καιρός θα ξεχαστεί κι αυτό, θα ’ρθει ένας άλλος να πάρει τη θέση σου και θα ξεφουσκώσεις. Η μαμά μου τις προάλλες μίλησε αυθόρμητα σε μια πρωινή εκπομπή για τον θάνατο του πατέρα μου και αισθάνθηκα πολύ άβολα.
Τι χρειάζεται να ξέρει ο κόσμος πού μεγάλωσα εγώ και τι έχω περάσει; Σε τι αποσκοπεί; Σε έναν διαγωνισμό μαγειρικής μπήκα. Αν ήθελα να πουλήσω το δράμα μου, θα πήγαινα σε άλλη εκπομπή. Δεν θέλω να σκαλίζω το παρελθόν, δεν ωφελεί. Το δίλημμά μου, τώρα, είναι αν θέλω να συνεχίσω να είμαι μπροστά από τα φώτα ή αν θέλω να χωθώ σε μια κουζίνα και να μη με αναγνωρίζει κανείς», τόνισε η Μαργαρίτα.

 

 

Κι επειδή μέσα στο σπίτι του MasterChef, η Μαργαρίτα όπως και άλλοι παίκτες, έβαλαν κάποια κιλά, η πρώτη Ελληνίδα MasterChef πήρε τη μεγάλη απόφαση.

Όπως αποκάλυψε με ένα story η Μαργαρίτα, ξεκίνησε διατροφή με τη βοήθεια διατροφολόγου με σκοπό να είναι και υγιής και πιο όμορφη!

217159226 334202231665813 3078315297286712660 n

nikolaidi 1

 

ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΤΕ