Η Κάτια Ταραμπάνκο εξηγεί γιατί έφυγε από το Survivor 4: «Με εγκατέλειψε το κορμί μου...»

  • Κατηγορία Gossip
ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΤΕ

 

Ηταν από τις παίκτριες που ξεχώρισε από την πρώτη στιγμή στο Survivor 4 καθώς για δυο συνεχόμενες εβδομάδες έβγαινε η πιο δημοφιλής.

Ομως ένα πρόβλημα υγείας την οδήγησε εκτός Survivor 4. Ο λόγος για την Κάτια Ταραμπάνκο που μπορεί να βρίσκεται ακόμη στον Αγιο Δομίνικο, όμως μίλησε μέσω Skype στην εκπομπή Love It και έδωσε για όλα απαντήσεις.

«Είμαι η Κάτια και είμαι καλά. Η αλήθεια είναι απλά πως με εγκατέλειψε το κορμί μου. Έχασα πολλά κιλά, έδωσα το 100% μου από την αρχή και αυτό ήταν το λάθος μου. Γιατί μου έφυγε η ενέργεια πολύ γρήγορα. Το Survivor είναι οξύμωρο να λέγεται "παιχνίδι" γιατί ήταν πραγματικά επιβίωση. Πραγματικά πεινάσαμε. Πραγματικά κοιμόμασταν στο πάτωμα είναι όλα πραγματικά. Στεναχωριέμαι που έφυγα γιατί πίστευα ότι θα αντέξω παραπάνω» είπε η Κάτια Ταραμπάνκο για την πρόωρη αποχώρησή της από το Survivor 4.

Για τον Περικλή Κονδυλάτο και το σχόλιο που έσταζε «φαρμάκι» προς το πρόσωπό της, η Κάτια Ταραμπάνκο είπε: «Πέφτω από τα σύννεφα με τον τρόπο που εκφράστηκε ο Περικλής. Θα ήθελα να τον ρωτήσω γιατί χρησιμοποίησε τόσο ακραίο χαρακτηρισμό. Ήταν ακραία η άποψη του Περικλή. Δεν έχω εκδηλώσει ποτέ τάσεις ότι δεν αγαπάω το φύλο μου. Λατρεύω και θαυμάζω τις γυναίκες. Είναι παιχνίδι με αγωνίσματα, δεν ψήφισα μόνο γυναίκες, ψήφισα και τον Τριαντάφυλλο. Είναι λίγο ακραία όλα αυτά».

«Είχαμε ξαναφάει κρυφά μαζί με τον Καλλίδη»

Παραδέχθηκε ότι είχε στρατηγική και είπε: «Δεν γίνεται να μην έχεις στρατηγική μέσα σε αυτό το παιχνίδι…Κάτι λάθος έκανα τεράστιο για να έχω εννέα άτομα, οχτώ πόσα είναι, στραμμένα εναντίον μου. Με την Ελίζαμπεθ μία χαρά τα λέγαμε - δεν προλάβαμε να πούμε και πάρα πολλά γιατί ήρθε όταν πήγα πρώτη φορά στην κλινική. Εγώ χάρηκα πάρα πολύ από το γεγονός ότι ήρθε μία πολύ δυνατή παίκτρια και δεν είχα ποτέ δεν είχα καμία τάση να το παίξω αρχηγός, ποτέ και σε κανέναν. Η κλοπή του ρυζιού ήταν άκρως εγωιστική κίνηση, να μην μοιραστώ κάτι με την ομάδα μου. Το ότι "δωροδόκησα" τον Καλλίδη ήταν βαριά κουβέντα. Ο Πάνος ο Καλλίδης με είδε ένα μεσημέρι πριν λίγο καταρρεύσει το σώμα μου - άλλη μία φορά είχαμε φάει ένα μεσημέρι μαζί - και εκείνος μου ζήτησε να μαγειρέψω το ρύζι. Μου λείπει η καρύδα και ο στίβος μάχης» είπε η Κάτια Ταραμπάνκο.

Tέλος η Κάτια Ταραμπάνκο δεν μπόρεσε να συγκρατήσει τη συγκίνησή της, όταν η δημοσιογράφος τη ρώτησε τι της έλειψε περισσότερο το διάστημα που ήταν μέσα στο Survivor 4 με την ίδια να αποκαλύπτει ότι της έλειψε η μητέρα και τα αγαπημένα της πρόσωπα.

Δείτε το σχετικό απόσπασμα:

Οι πρώτες δηλώσεις της Κάτιας Ταραμπάνκο μετά την αποχώρηση της από το Survivor 4:

 

 

 

ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΤΕ