Η Ιννα Ιννάκι και σύσσωμη η SugarBabes.tv στην Κύπρο!

  • Κατηγορία Gossip
ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΤΕ

Για πρώτη φορά στην ιστορία της Κύπρου ξεκινάει διεθνές τουρ η SugarBabes.tv η Ελληνική εταιρία παραγωγής που έσπασε τα σύνορα και έγινε παγκοσμίως γνωστή, δίνοντας το παρών με τα μεγαλύτερα ονόματα πρωταγωνιστών ταινιών ενηλίκων.

Η αγάπη πουέχειεισπράξει από τονΚυπριακό λαό είναι πολύμεγάληόλα αυτά τα χρόνια και μετην παρουσία τηςστονησί υπόσχεται να ανταποδώσειόλο αυτόμετον καλύτεροδυνατότρόπο.

H Iννα Ιννάκι η πολυβραβευμένη πρωταγωνίστρια ταινιώνενηλίκων και ιδρυτήςτηςεταιρίας παραγωγής Sugarbabes.tv, όπου τα τελευταία 4 χρόνια είναι φαβορίστις υποψηφιότητεςτων AVN Αwards (Las Vegas) γνωστά και ως «Οσκαρ» τωνερωτικών ταινιών, δημοφιλήςστοεξωτερικό και ως «Τhe Greek Goddess», καθώς επίσης και στα XBIZ Εuropean Awards, αλλά και το Venus festival που λαμβάνειχώροστοΒερολίνο, επισκέπτεται το μαγευτικό «ΝησίτηςΑφροδίτης» για δύομοναδικέςεμφανίσειςστο «Royalty Club»στην Λεμεσό!

 Inna Avn

Για πρώτηφοράτοκοινότηςΚύπρου θα έχειτηνευκαιρία να γνωρίσει και να δειζωντανά τα αστέρια τηςSugarBabes και τηνΙννα, τηνκορυφαία πρωταγωνίστρια ταινιώνενηλίκων πουέχει αναδείξει ο Ελληνισμός και μεσουρανεί παγκοσμίως, έχοντας μάλιστα και τηνδιάκρισησε παγκόσμιοδιαγωνισμούτουκολοσσούτης βιομηχανίας ενηλίκωντουXhamsterωςμια από τιςτρεις καλύτερεςγυναίκες παραγωγούς και σκηνοθέτης ταινιώνενηλίκων ανάτηνυφήλιο.

ΜαζίτηςστηνόμορφηΚύπρο θα είναι και μια πλειάδα πρωταγωνιστώντης SugarBabes.tv, όπου θα την πλαισιώσουν, όπως ο βραβευμένοςΤεό και παρτενέρτης, η διεθνής αναγνωρισμενηΡωσίδα MishaMaver, η μαγευτική Rosa Rosita, τονέοόνομα τηςΕλληνικής πορνογραφίας και της πρώτης υποβρύχιας ταινίας Νek Junior, η Christine White (Χριστίνα Ανδρεάδου) η νέα μορφήτης SugarBabes.tv η οποία έγινεγνωστήμέσα από τοριάλιτιμόδας Greek Next Top Model (GNTM) μέσα από τοντηλεοπτικόσταθμό Star tv και τέλος ο δημοφιλήςΦίλιπποςΑρβανίτης, παίκτηςτουριάλιτι «Power of love» (ΣΚΑΪ tv) και πρωταγωνιστήςστα «Διλήμματα ζωής» στην πρωινήεκπομπή «Ευτυχείτε» (Οpentv) όπου πλέονφιγουράρειωςτονέο hot όνομα της βιομηχανίας ενηλίκων.

 POSTER CYPRUS

Δείτε και γνωρίστε τα αστέρια της SugarBabes.tv, τα πρόσωπα που πρωταγωνιστούνστο Erotic Art Festival τομεγαλύτεροφεστιβάλενηλίκωνστηνΕλλάδα και ένα από τα μεγαλύτερα τηςΕυρώπης, στο Royalty (ΠροφήτηΗλία 3, Γερμασόγεια,Λεμεσός,τηλ. +35796001470).

ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΤΕ