Η Έλλη Κοκκίνου αποκάλυψε το κόλπο που την έκανε να χάσει 22 ολόκληρα κιλά!

  • Κατηγορία Gossip
ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΤΕ

Η Έλλη Κοκκίνου μετρά πολλά χρόνια στην ελληνική δισκογραφία και πέρα από μία ωραία φωνή είναι και μία όμορφη γυναίκα με γυμνασμένο σώμα.

Η τραγουδίστρια, που ήταν καλεσμένη της Ναταλίας Γερμανού στην εκπομπή «Καλύτερα δε γίνεται» στον Alpha, είπε πως γυμνάζεται 5 φορές την εβδομάδα, ενώ κατά τη διάρκεια του καλοκαιριού γυμνάζεται 3-4 φορές.

Κάπως έτσι, η συζήτηση πήγε στην εποχή που η Έλλη, εξαιτίας ενός προβλήματος υγείας που αντιμετώπιζε, είχε πάρει 22 κιλά, αλλά και στον τρόπο με τον οποίο κατάφερε να τα ξεφορτωθεί. Όπως είπε η ερμηνεύτρια, οι δίαιτες δεν απέδιδαν με τίποτα και έτσι βρήκε τη λύση στο περπάτημα. Συγκεκριμένα, περπατούσε κάθε μέρα επί 4 ώρες από τη Γλυφάδα μέχρι τη Βάρκιζα και τελικά τα κατάφερε.

«Είχα πάρει 22 κιλά μέσα σε ένα χρόνο. Από στεναχώρια έπαθα μία ορμονική διαταραχή για ένα χρόνο και αυτό έφερε τον υποθυρεοειδισμό. Δεν απέδιδαν οι δίαιτες που έκανα. Πήγαινα περπατώντας από τη Γλυφάδα μέχρι τη Βάρκιζα και πίσω, κάθε μέρα επί 4 ώρες. Όποιος θέλει, όποιος προσπαθεί και όποιος έχει τους κατάλληλους ανθρώπους δίπλα του για να τον βοηθήσουν και να του δώσουν τις σωστές συμβουλές, τα καταφέρνει», είπε.

Τέλος, η Έλλη, που «εξομολογήθηκε» πως το πρόβλημα υγείας της προήλθε από στεναχώρια, τόνισε πως πρέπει να προσέχουμε την ψυχολογία μας, καθώς είναι υπεύθυνη για τη δημιουργία πολλών αυτοάνοσων. Δείτε το σχετικό απόσπασμα:

 

 

Πηγή: www.olivemagazine.gr

001 xtreme

ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΤΕ