ΑVN Awards: H Inna Innaki είναι υποψήφια για «Οσκαρ» πορνό και χρειάζεται την ψήφο μας!

  • Κατηγορία Gossip
ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΤΕ

AVN Awards: Vote Inna! Vote for Greece!

Γράφει ο Στέλιος Καπετανάκης (Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.)

Είναι γεγονός! Για δεύτερη φορά στην ιστορία των ΑVN Awards, γνωστά και ως τα «Oσκαρ του Πορνό», έχουμε υποψηφιότητα πορνοστάρ από την Ελλάδα και δεν είναι άλλη από τη μούσα και πρόσωπο του Erotic Art Festival (www.erotic-festival.com) Ιννα Ιννάκι όπου πλέον πέρα από πρωταγωνίστρια είναι παραγωγός και σκηνοθέτης, στην δική της εταιρία παραγωγής www.SugarBabes.tv, όπου μέσα σε ένα χρόνο ζωής κάνει θραύση σε Ευρώπη και Αμερική.

Τα πράματα χρόνο με το χρόνο πάνε από το καλό στο καλύτερο για την Εθνική μας πορνοστάρ. H Ιννα Ιννακι είναι η πρώτη πορνοστάρ που αναδείχθηκε από την Ελλάδα όντας η μοναδική ως τώρα που έχει πάρει διεθνή βραβεία πορνό όπως "Καλύτερη πρωτοεμφανιζόμενη" (DDF Awards 2016/Czech Republic) και "Καλύτερη πορνοστάρ" στην Ευρώπη (Ero Awards 2017/Spain). Πέρυσι κατάφερε να μπει για πρώτη φορά στις υποψηφιότητες των ΑVN Awards, στα βραβεία του κοινού. Μάλιστα είχε συμπεριληφθεί στο top5 του X-hamster.com (USA) σε διαγωνισμό της καλύτερης γυναίκας παραγωγού παγκοσμίως και πρόσφατα τον Σεπτέμβριο (2018) ήταν υποψήφια για XBIZ Awards (USA), όπου έλαβαν μέρος για πρώτη φορά στην Ευρώπη και πιο συγκεκριμένα στην Γερμανία, διοργανώνοντας εκεί την τελετή απονομής των βραβείων.

Η Ιννα μπορεί να μην κέρδισε ΧΒΙΖ Award αλλά η διοργανώτρια αρχή εντυπωσιάστηκε με την πορεία και την παρουσία της και την έβαλαν να απονείμει ένα από τα βραβεία. Άλλωστε δεν είναι εύκολο να κατακτήσεις XBIZ και AVN Award με την πρώτη φορά που μπει κάποιος στις υποψηφιότητες, αλλά μόνο και μόνο το να είσαι στις υποψηφιότητες είναι μεγάλη υπόθεση.

Κάπουεδώνα  τονίσουμεότιοχώροςτου πορνόείναιμίααπότιςμεγαλύτερες  καιισχυρότερεςβιομηχανίες παγκοσμίωςμιλώνταςγι΄αυτότοκορυφαίοεπίπεδο πουέχειφτάσειηΙννα.  Πρωταγωνίστριεςερωτικών ταινιώναπότην  Ελλάδα έχουμεαρκετές,  βγαλμένεςμέσααπό  φτηνές ταινίεςεγχώριαςεταιρίας παραγωγής, πορνοστάρ  μεδιεθνήαναγνωρισιμότηταέχουμεμόνομίατην ΙνναΙννακιηοποία  έχειβάλειαπότο πουθενάτηνΕλλάδαστασαλόνιατης παγκόσμιαςπορνοβιομηχανίαςσεΕυρώπηκαιΑμερική.  Άλλωστεστο εξωτερικόέχειγίνειγνωστήως  «The Greek Sex Godness».

Ετσι λοιπόν, τα «AVN awards» πραγματοποίησαν την Πέμπτη 15 Νοεμβρίου στο «Avalon Hollywood nightclub» το ετήσιο πάρτι με αφορμή τη δημοσιοποίηση των φετινών υποψηφιοτήτων για τα "Oσκαρ του πορνό". Το παρών έδωσαν αστέρια της παγκόσμιος βιομηχανίας πορνό ανάμεσα τους και οι δύο φετινές παρουσιάστριες. Φέτος στην παρουσίαση της τελικής βραδιάς θα είναι η Romi Rain και η Bailey Rayne, ενώ τη δική της νότα θα δώσει η κωμικός Ku.

Ανάμεσαστιςυποψηφιότητες πουανακοινώθηκανηΙνναΙννακιφιγουράρεισε 2 κατηγορίες!  Πρώτηυποψηφιότηταγια  βραβείοόπου  προκύπτειμετάαπότηνκρίσητηςεπιτροπήςτης  διοργανώτριας αρχήςστην  κατηγορία "Best  Foreign-Shot  All-Girl Scene"  γιατην  ταινία "Secrets  Lovers" πουγύρισεκαι σκηνοθέτησεγια  λογαριασμό της  δικής  εταιρίας  παραγωγής  www.SugarBabes.tv. 

ΗΙννασπάεικάθερεκόρμέσααπόαυτήτην  υποψηφιότητα,  μιαςκαι  έχει  να  ανταγωνιστεί  εταιρίες διάσημες παγκοσμίωςόπωςοι  Marc Dorcel,  Evil Angel Films,  Digital Playground,  καιόλοαυτόμέσασε 1 χρόνοδράσης

Παράλληλαμπήκεκαιστιςυποψηφιότητεςτων fan Awards τουΑVN,  στην κατηγορία «Most Spectacular Boobs»  όπουεκεί χρειάζεταιτηστήριξη  όλωνμας,  καθώςηνικήτρια πρόκειταιμετάαπόιντερνετικήψηφοφορίατουκοινού παγκοσμίως.

Η ανάδειξη της νικήτριας θα ανακοινωθεί στην μεγάλη βραδιά των βραβείων που θα πραγματοποιηθούν το Σάββατο 26 Ιανουαρίου, στο«Hard Rock Ηοtel and Casino» στο Λας Βέγκας. των Ηνωμένων Πολιτειών.

Η κατάκτηση του πολυπόθητου βραβείου, είναι η μεγαλύτερη διάκριση παγκοσμίως για μία πορνοστάρ και δεν είναι καθόλου εύκολη υπόθεση, μιας και η Ιννα μας έχει να συναγωνιστεί 51 από της καλύτερες ηθοποιούς ερωτικών ταινιών παγκοσμίως μέσα από ψηφοφορία που ήδη διεξάγεται από το επίσημο σάιτ των ΑVN.

Eμείς το μόνο που έχουμε να κάνουμε είναι να την ψηφίσουμε και να διαδώσουμε όπου και όπως μπορούμε την είδηση αυτή, έτσι ώστε να πάρει τους περισσότερους ψήφους και να φέρει στην Ελλάδα το χρυσό αγαλματάκι!

Σε αυτό το σύνδεσμο https://avn.com/awards/voting/most-spectacular-boobs μπορείς να μπεις στο επίσημο site των ΑVN Awards και να ψηφίσεις την Ιννα! Να τονίσουμε εδώ ότι θα πρέπει να κάνεις εγγραφή στα επίσημο site των «Οσκαρ του πορνό», το οποίο δεν είναι πορνογραφικού υλικού αλλά μία πλατφόρμα για την ψηφοφορία. Επίσης δίνοντας για την εγγραφή το email σας, δεν λαμβάνεται ενοχλητική αλληλογραφία και η ψήφος σας δεν φαίνεται πουθενά επώνυμα εκτός και αν κάνεις με δική σου βούληση tweet την ψήφο σου.

Δείτετην περυσινή παρουσίατηςΙνναστοκόκκινοχαλίτων AVN Awards 2018 (Las Vegas):

 

 

Γιαδικήσαςδιευκόλυνσησαςεξηγούμεβήμαβήμα τηνδιαδικασίαεγγραφήςκαιψηφοφορίας!

1. Κλικάρουμε αυτό τον σύνδεσμοhttps://avn.com/awards/voting/most-spectacular-boobs

2. ΠατάμετηνεικόνατηςΙνναςγιανατηνψηφίσουμεκαιθαανοίξειεικονίδιοόπουθαμαςζητηθείνακάνουμεεγγραφή.

3. Πατάμετο πεδίο πουείναιέχουμεμαρκαρισμένοστην παρακάτωεικόνα.

4. Συμπληρώνουμετηνφόρμακαικάνουμετηνεγγραφήμαςστακαπάκιακάνουμε login καιρίχνουμετηνψήφομαςστην IνναμετιςευχέςμαςναφέρειστηνΕλλάδατο «όσκαρ»!

Νασημειώσουμεότιμπορούμεκάθε 24ώρεςναμπαίνουμεστοσάιττων AVN καινατηνψηφίζουμε! Mπορούμενατοκάνουμεαυτόκαθημερινάέτσιώστενασυγκεντρώσειόσες περισσότερεςψήφουςείναιδυνατόνΚοινοποιήστετοδημοσίευμαστηρίζονταςέτσιτην  ΕλληνικήυποψηφιότητατηςΙννας.

Δείτε το πρόμο βίντεο των AVN Awards 2019: 

 

ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΤΕ