Ένας 40άρης «την έπεσε» σε μια 19χρονη στο γυμναστήριο... και ο διάλογός τους έγινε viral στο TikTok (vid)

  • Κατηγορία Gossip
ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΤΕ

«Είμαι πολύ νέα για σένα» του είπε κι εκείνος δεν το πήρε καλά...

Μια 19χρονη κοπέλα κατέγραψε σε βίντεο τη στιγμή που ένας μεγαλύτερος άνδρας τη φλέρταρε στο γυμναστήριο, ζητώντας το τηλέφωνό της για να βγούνε μαζί, και το βίντεο που πόσταρε στο TikTok με τη συνομιλία τους έχει γίνει viral συγκεντρώνοντας δεκάδες χιλιάδες likes και views μέσα σε λίγα 24ωρα.

Στο κλιπ, το οποίο αναπαρήγαγαν διεθνή ΜΜΕ όπως η Independent και η Daily Mail, βλέπουμε αρχικά την κοπέλα που έκανε την ανάρτηση, το 19χρονο μοντέλο Άβρεϊ Όβαρντ από τη Γιούτα να κάνει στρέτσινγκ, προετοιμαζόμενη για τις ασκήσεις γιόγκα που θα κατέγραφε με την κάμερά της. Εκείνη τη στιγμή την πλησιάζει ένας άνδρας γύρω στα 40 και ακούγεται στο κλιπ να τη ρωτάει αν τραβάει βίντεο, με εκείνη να απαντάει καταφατικά.

Μετά από περίπου πέντε λεπτά, ο άνδρας επιστρέφει, κάνει νόημα στην Όβαρντ να βγάλει τα ακουστικά που φοράει για να τον ακούει και ζητάει να μάθει το όνομά της. Μετά από μία μάλλον αποτυχημένη απόπειρα να της πιάσει κουβέντα για τη φυσικοθεραπεία στην οποία υποβάλλεται, εξαιτίας κάποιου τραυματισμού, και ενώ η κοπέλα κοιτάζει το κινητό της για να δείξει ότι δεν ενδιαφέρεται, εκείνος της ζητάει το τηλέφωνό της για να βγουν μαζί κάποιο βράδυ.

«Όταν ξαναπεράσω από εδώ μπορεί να μη σε βρω... ήθελα να ζητήσω τον αριθμό σου, για να δειπνήσουμε μαζί», λέει ο 40άρης για να δεχτεί την παρακάτω απάντηση: «Λυπάμαι, δεν γίνεται, παραείμαι νέα για σένα».

Τότε ο άνδρας (το πρόσωπο του οποίου δεν διακρίνεται), εμφανώς προσβεβλημένος από την απάντηση της νεαρής. ακούγεται να ανταπαντά στην 19χρονη: «Αλήθεια; Κι εγώ παραείμαι πλούσιος». Στη συνέχεια απομακρύνεται κατευθείαν ενώ η κοπέλα γελά νευρικά.

Η ανάρτηση της Όβαρντ στο TikTok με την «άβολη» συνομιλία, η οποία συνοδεύεται με τη λεζάντα «Αφήστε ήσυχες τις γυναίκες!» συγκέντρωσε εκατομμύρια views και έναν χείμαρρο από σχόλια γυναικών που έχουν βρεθεί στην ίδια θέση στα γυμναστήρια όπου συχνάζουν. «Γιατί δεν μπορούν οι άνδρες να χειριστούν καλά την απόρριψη;» διερωτάται μια χρήστης. «Ο τρόπος με τον οποίο γίνεται αμέσως αμυντικός ενώ του λες κάτι πολύ λογικό είναι για γέλια... ok άνδρα-μωρό» σημειώνει μια άλλη.

sxoliaa

Πολλά σχόλια αναφέρονται στην απάντηση της νεαρής όταν της ζήτησε ο άγνωστος άνδρας το τηλέφωνό της: «Του έδωσες την τέλεια απάντηση», γράφει μια σχολιάστρια, ενώ μια άλλη εξηγεί ότι η ειλικρινής απάντησή της, αντί για το κλισέ «έχω αγόρι», ίσως τον κάνει να το ξανασκεφτεί προτού προσεγγίσει ξανά μια γυναίκα τόσο μικρότερη ηλικιακά.

viral_1

Υπήρχε φυσικά και ο αντίλογος στα social media, από σχολιαστές που επισήμαναν ότι η 19χρονη ήταν εκείνη που φέρθηκε αρχικά με αγένεια αναφερόμενη στην ηλικία του άνδρα που την προσέγγισε για να τη φλερτάρει. «Γιατί ήταν ανάγκη να τον ταπεινώσει;» διερωτάται κάποιος σε μια ανάρτηση στο Twitter. «Δεν ακούω να παραπονιουνται οι 19χρονες όταν ζητάει το τηλέφωνό τους ο Λεονάρντο Ντι Κάπριο», σημειώνει ένας άλλος σχολιαστής.

viral

Η ίδια η Όβαρντ πάντως εξήγησε σε βίντεο που ανέβασε στο YouTube ότι η προσέγγιση του 40άρη την αιφνιδίασε γιατί ήταν η πρώτη φορά που τη φλέρταραν στο γυμναστήριο, κάτι που η ίδια θεωρεί απρεπές γιατί είναι ένας χώρος όπου πηγαίνει αποκλειστικά για να γυμναστεί και να τραβήξει τα βίντεό της.

Δείτε το βίντεο: Ένας 40άρης «την έπεσε» σε μια 19χρονη στο γυμναστήριο... και ο διάλογός τους έγινε viral στο TikTok:

 

 

 

ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΤΕ