Πώς θα διαρκέσει περισσότερο το μαύρισμά σου

  • Κατηγορία Beauty
ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΤΕ

Απέκτησε χρώμα με ασφάλεια και διατήρησέ το έντονο μέχρι το φθινόπωρο.

Στην εποχή μας, ο ήλιος είναι πιο επικίνδυνος από ποτέ και η ηλιοθεραπεία ένα ριψοκίνδυνο σπορ για την υγεία, που αν δεν γίνεται σωστά μπορεί να προκαλέσει από ερεθισμό μέχρι έγκαυμα και σε ορισμένες περιπτώσεις να αποτελέσει την αρχή για μελάνωμα. Η αντηλιακή προστασία σε συνδυασμό με την προστασία που προσφέρει ένα καπέλο και η άφθονη κατανάλωση υγρών, καθώς και η αποφυγή των ωρών αιχμής -11π.μ. με 4μ.μ.- είναι οι σύμμαχοί σου για να απολαύσεις με ασφάλεια τον καλοκαιρινό ελληνικό ήλιο.

Κι αφού πάρεις λοιπόν χρώμα, πώς θα καταφέρεις να το διατηρήσεις όσο το δυνατόν περισσότερο σε πρόσωπο και σώμα;

1. Κάνε απολέπιση
Απολεπίζοντας το δέρμα σου με ένα ειδικό scrub απομακρύνεις τα νεκρά κύτταρα, εξαφανίζεις τα αντιαισθητικά μαύρα στίγματα και το διατηρείς καθαρό, λαμπερό και υγιές, ώστε να "κλειδώσει" το μαύρισμα σωστά. Με άλλα λόγια, φαντάσου η επιδερμίδα σου να ήταν καμβάς. Προτού ζωγραφίσεις οποιοδήποτε χρώμα πάνω του, θα ήθελες να είναι καθαρός χωρίς σκόνη για να εφαρμοστούν σωστά τα χρώματα και να αναδείξουν τις αποχρώσεις τους.

2. Ενυδάτωσε
Το αμέσως επόμενο βήμα μετά την απολέπιση είναι η σωστή ενυδάτωση της επιδερμίδας, που ζητά να δροσιστεί και να ανακουφιστεί μετά την έκθεσή της στον ήλιο και το αλάτι της θάλασσας. Στην αγορά θα βρεις μια μεγάλη ποικιλία από ενυδατικές κρέμες προσώπου και σώματος για άντρες για να διαλέξεις εκείνη που ταιριάζει καλύτερα στις ανάγκες σου.

Πρόκειται για τα γνωστά ως after sun προϊόντα, που απομακρύνουν την ξηρότητα, ενισχύουν την ελαστικότητα, καταπραΰνουν και προσφέρουν αίσθηση απαλότητας και δροσιάς και συμβάλουν στην αύξηση των επιπέδων της μελανίνης, που είναι υπεύθυνη για το σοκολατένιο χρώμα της επιδερμίδας κατά τη διάρκεια των καλοκαιρινών μηνών, ενώ προστατεύει το δέρμα από τον ήλιο, εμποδίζοντας την είσοδο της υπεριώδους ακτινοβολίας στο εσωτερικό του οργανισμού.

ACTIVEBODY B1

ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΤΕ