Καθαρισμός προσώπου: Πρέπει να γίνεται πριν ή μετά τη γυμναστική;

  • Κατηγορία Beauty
ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΤΕ

Η Halle Berry έδωσε την απάντηση.

Είτε αγαπούσες τη γυμναστική από την π.κ. (προ καραντίνας) εποχή, είτε την έβαλες στη ζωή σου για να γεμίσεις τον κενό χρόνο στο σπίτι, σίγουρα θα έχει περάσει από το μυαλό σου η σκέψη του αν θα πρέπει να πλύνεις το πρόσωπό σου πριν ή μετά την άθληση.

Αν υπάρχει κάποια που μπορεί να απαντήσει, αυτή σίγουρα είναι η Halle Berry, η οποία λατρεύει το fitness και τονίζει σε πρόσφατη δήλωσή της στο αμερικάνικο Allure σχετικά με τη γυμναστική και το skincare “Πριν ξεκινήσω την γυμναστική έχω φροντίσει να έχω πλύνει το πρόσωπό μου και να έχω χρησιμοποιήσει ένα προϊόν το οποίο είμαι σίγουρη ότι θα απορροφηθεί, ώστε να μην φράξουν οι πόροι. Θα βάλω υαλουρονικό οξύ ή κάποια μορφή βιταμίνης C, γιατί αυτά τα δύο συστατικά ξέρω ότι θα απορροφηθούν. Κάνω πολλές πολεμικές τέχνες οπότε κάποιες φορές το πρόσωπό μου ακουμπά το στρώμα ή με χτυπάνε στο πρόσωπο με γάντια τα οποία σίγουρα δεν είναι καθαρά. Οπότε μετά την γυμναστική θα πλύνω και πάλι το πρόσωπό μου, πράγμα πολύ σημαντικό“.

Εξίσου σημαντικό με τον καθαρισμό όμως είναι το να μην αφυδατώσεις το δέρμα σου από το συχνό πλύσιμο. Για να μην συμβεί, σου προτείνουμε να χρησιμοποιήσεις ήπια καθαριστικά, τα οποία δεν θα διαταράσσουν το υδρολιπιδικό φιλμ και θα διατηρήσουν τα επίπεδα της υγρασίας στην επιδερμίδα σου.

Πηγή: www.marieclaire.gr

001 xtreme

ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΤΕ