Γνωρίστε το πρώτο ρομπότ που φτιάχνει καφέ

ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΤΕ

Οι καιροί αλλάζουν και τα ρομπότ είναι εδώ. Μην φέρνεις κατά νου όλα όσα συμβαίνουν σε κινηματογραφικά franchises όπως το Terminator.

Τουλάχιστον όχι ακόμη. Προς το παρόν τα ρομπότ είναι φίλοι μας και ήρθαν για να διευκολύνουν τη ζωή μας. Όπως για παράδειγμα κάνει η ELLA, η AI-powered ρομποτική barista που φτιάχνει καφέ για τους επισκέπτες του CityHub mall στη Σιγκαπούρη.

Ο πελάτης μπορεί να παραγγείλει τον καφέ του μέσω του ειδικού app της Crown Coffee από το κινητό του τηλέφωνο. Όσο η ELLA φτιάχνει το ρόφημα, οι γύρω οθόνες ενημερώνουν για την εξέλιξη της παραγγελίας, παίζουν διαφημίσεις ή δίνουν τη δυνατότητα ακόμη και για γρήγορα παιχνίδια. Η ELLA σερβίρει επί 24ώρου βάσεως, 7 ημέρες την εβδομάδα.

"Η ELLA δημιουργήθηκε πίσω στο 2017 και δοκιμάστηκε στα γραφεία μας, όταν είχαμε έλλειψη προσωπικού και έπρεπε να λύσουμε το εν λόγω πρόβλημα. Τελικά, μπορεί να δώσει λύσεις και σε πολλούς άλλους τομείς. Η ομάδα μου κι εγώ καταφέραμε κατά τη διάρκεια του lockdown να επανεξετάσουμε κάποιες χρήσεις που θα μπορούσε να έχει στον σύγχρονο κόσμο και τις νέες συνθήκες. Το να φτιάχνει ένα υπέροχο φλιτζάνι καφέ είναι μία από αυτές" αναφέρει ο CEO του Crown Group Keith Tan.

 

 

ACTIVEBODY B1

ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΤΕ