Χιού Τζάκμαν: Το πρωινό του είναι το μυστικό του σώματός του

ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΤΕ

Κάθε άντρας που σέβεται τον εαυτό του θα ήθελε μια μέρα να αποκτήσει το σώμα του Χιου Τζάκμαν.

Λένε πως η καλή μέρα φαίνεται από το πρωί. Και τις περισσότερες φορές έτσι συμβαίνει. Για τον Hugh Jackman έχουμε μια παραλλαγμένη εκδοχή αυτού του ρητού.

Η μέρα γεμάτη υγεία φαίνεται από το πρωί. Το σώμα σου φαίνεται από το πρωινό σου. Πρόκειται άλλωστε για το πιο σημαντικό γεύμα της ημέρας.

Είναι αυτό που πρέπει να σε γεμίζει ώστε να κρατηθείς και να μην αναζητάς τα εύκολα και κακά για την σωματική σου κατάσταση σνακ. Ο Hugh Jackman βρίσκεται στα 50 του σχεδόν.

Το σώμα του όμως είναι τρομερά ζηλευτό. Δεν είναι μόνο στις περιόδους που έκανε γυρίσματα για τον Wolverine, οπότε δικαιολογημένα ήταν σε άψογη κατάσταση.
Hugh Jackman: Το πρωινό του είναι το μυστικό του σώματος του

Είναι έτσι ο τρόπος ζωής του. Γυμνάζεται καθημερινά. Όχι βέβαια στην ένταση που απαιτεί ο χαρακτήρας. Το πιο σημαντικό βέβαια που κάνει είναι η διατροφή του. Σου έχουμε ξαναπεί για το πόσο μεγάλη βάση πρέπει να δίνεις σε αυτά που τρως, ώστε να αρχίζεις να βλέπεις αποτελέσματα.
Ο Αυστραλός ηθοποιός πόσταρε στο προφίλ του στο Instagram το πρωινό του και εξηγούνται πολλά για το πώς πετυχαίνει αυτό το αποτέλεσμα!

a hugh jackman 02 700x455

Το πρωινό του αποτελείται από…

Δύο αυγά
Mια φέτα του τοστ ψημένη
Aβοκάντο
Nτομάτα
Kαι λίγο γιαούρτι από πάνω

Τόσες θρεπτικές ουσίες, τόσοι γευστικοί συνδυασμοί που δεν χρειάζονται υπερβολές για να ικανοποιήσουν. Αν θες και εσύ να δεις αποτελέσματα στο σώμα σου άμεσα, εκτός απ’ τη γυμναστική προσπάθησε να ακολουθήσεις μια ισορροπημένη διατροφή με πολλά και μικρά γεύματα όλη μέρα. Και το βασικότερο είναι το πρωινό.

Γιατί αν φας ένα πλούσιο και γευστικό πρωινό, τότε η ποσότητα του μεσημεριανού σου θα είναι σαφώς μικρότερη, καθώς δεν θα νιώθεις πεινασμένος.

Αν αμφιβάλλεις, δεν έχεις παρά να δοκιμάσεις τη δίαιτα και το πρωινό του Hugh Jackman. Θα δεις άμεσα διαφορά…

001 xtreme

ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΤΕ