Το μυστικό της θεαματικής σωματικής μεταμόρφωσης του Lewis Hamilton

ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΤΕ

Το αστέρι της της F1 κάθε μέρα μοιάζει όλο και περισσότερο με πρωταγωνιστή της ταινίας The Avengers: Endgame.

Για έναν πιλότο της Formula 1, η άριστη φυσική κατάσταση είναι υποχρεωτική, αλλά η σωματική μεταμόρφωση του Lewis Hamilton τον τελευταίο τουλάχιστον χρόνο είναι απίστευτη -δεν απέχει καθόλου από σούπερ ήρωα των Avengers. Στον αναπτυγμένο μυϊκό ιστό του θρυλικού πιλότου (κάτοχος πέντε τίτλων) δεν υπάρχει ίχνος λίπους και η φυσική του κατάσταση δείχνει να βρίσκεται σε κορυφαία επίπεδα κι αυτό είναι κάτι που κατάφερε περισσότερο με την κατάλληλη διατροφή παρά με την σκληρή προπόνηση.

"Μέχρι πριν από μερικά χρόνια ζύγιζα 68 κιλά, αλλά από τη στιγμή που αποφάσισα να γίνω vegan, μέρα με τη μέρα αποκτούσα όλο και περισσότερο άπαχο μυϊκό όγκο. Τώρα είμαι στα 75 κιλά και είμαι χαρούμενος! Εντούτοις, υπάρχουν πολλοί που μου λένε ότι δεν μπορούν να γίνουν χορτοφάγοι επειδή θα τους λείψουν οι πρωτεΐνες, αλλά αυτό δεν ισχύει. Με την κατάλληλη επιλογή vegan τροφών μπορείς να κερδίσεις μυϊκό όγκο και να νιώθεις πολύ περισσότερο υγιής. Μακάρι να είχα ανακαλύψει αυτό το μυστικό πολύ πιο πριν", ανέφερε πρόσφατα στο λογαριασμό του στο Instagram.

Vegan πάνκεϊκς για πρωινό, πρωτεΐνες ρυζιού, σόγια, όσπρια στα γεύματα... αλλά, πάνω απ’ όλα, φρέσκα φρούτα και σαλάτες. "Ζω με σαλάτες και τηγανίτες και είναι αστείο, γιατί πριν γίνω χορτοφάγος ακολουθούσα δίαιτα με υψηλή περιεκτικότητα σε πρωτεΐνες και χαμηλή σε υδατάνθρακες, γεγονός που με δυσκόλευε να ελέγξω το βάρος μου. Τώρα, καταναλώνω περισσότερους σύνθετους υδατάνθρακες και φυτική πρωτεΐνη, αποκτώντας μυϊκό όγκο χωρίς να γεμίζω λίπος. Νιώθω πιο δυνατός και υγιής, ενώ εξαφανίστηκαν και τα προβλήματα στο στομάχι μου", ομολογεί ο Hamilton σε συνέντευξή του στο BBC.

 

 

Όσον αφορά στην προπόνησή του, εκτός από την συστηματική άσκηση στο γυμναστήριο, κάνει μαθήματα πυγμαχίας και surfing, ενώ δεν παραλείπει τις συνεδρίες pilates και γιόγκα σε καθημερινή βάση.

001 xtreme

ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΤΕ