Το μηχάνημα που κάνει φέτες τους κοιλιακούς του Cristiano Ronaldo

ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΤΕ

Ένα εξελιγμένο μηχάνημα ενδερμολογίας πετυχαίνει ταχεία γλυπτική των μυών. Για τον CR7 μιλάμε, που έχει ένα τέτοιο στο σπίτι.

Ο Cristiano έχει απόλυτη φυσική κατάσταση, υπεράνθρωπο ταλέντο στα πόδια, εξοργιστικά σμιλεμένο six-pack. Όλοι οι άντρες θέλουν να γίνουν σαν αυτόν - μέχρι ένα σημείο, είναι δυνατόν. Εξαιρώντας το μαγικό δεξί του πόδι (θαύματα δεν γίνονται), τους κοιλιακούς του μπορείς πιο εύκολα να το αποκτήσεις. Δες πώς.

Πώς κάνει φέτες τους κοιλιακούς του ο Ronaldo

Το LPG Endermologie είναι μια γαλλική -πατενταρισμένη- θεραπεία γλυπτικής σώματος, η οποία επικεντρώνεται στη φυσική ενίσχυση των μυϊκών ιστών, την ταχεία απομάκρυνση του λίπους και τη σύσφιξη του δέρματος της κοιλιάς.

Το μηχάνημα που κάνει φέτες τους κοιλιακούς του Cristiano Ronaldo
Η θεραπευτική διαδικασία εφαρμόζεται από ένα μηχάνημα, το Cellu M6 Alliance (εικόνα) και περιλαμβάνει βαθύ μασάζ ιστών, το οποίο διεγείρει τις φυσικές διεργασίες του σώματος, αυξάνοντας την παραγωγή τριχοειδών αγγείων και μειώνοντας την παραγωγή γαλακτικού οξέος. Αυτή η διαδικασία πολλαπλασιάζει την παραγωγή κολλαγόνου, ελαστίνης και υαλουρονικού οξέος, που αποτελούν αναπόσπαστο μέρος της διατήρησης ομαλού και νεανικού δέρματος, ενώ παράλληλα καταστρέφουν ανθεκτικά λιπώδη κύτταρα.

0eef5e265d0b449b93989bcac42f131b

Ο Ronaldo ανακοίνωσε πρόσφατα στον ισπανικό Τύπο ότι είναι μεγάλος οπαδός της μεθόδου. Τόσο πολύ, που αγόρασε ένα τέτοιο μηχάνημα για το σπίτι.

Μάλιστα, σε συνεννόηση με τον Zinédene Zidane, ο Ronaldo κατάφερε να φέρει την εταιρεία LPG Endermologie σε συνεργασία με μεγάλους ποδοσφαιρικούς συλλόγους, όπως η Γιουβέντους και η Ρεάλ Μαδρίτης.

Πρέπει να ξέρεις όμως το εξής: κανένα μηχάνημα ή αισθητική θεραπεία δεν μπορεί από μόνο του να χτίσει στέρεα μυϊκή υποδομή στην κοιλιά. Η θεραπεία Cellu M6 Alliance χρησιμοποιείται καλύτερα σε συνδυασμό με μια συστηματική ρουτίνα προπόνησης των κοιλιακών και ένα διατροφικό πλάνο βασισμένο σε άπαχη πρωτεΐνη, ωμά λαχανικά και φρούτα. Σίγουρα και ένα πρόγραμμα τρεξίματος τρεις φορές τη βδομάδα.

Πηγή: esquire.com.gr

001 xtreme

ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΤΕ