Τι πρωινό τρώει ο The Rock πριν από την προπόνηση

ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΤΕ

Ένα super healthy breakfast από ένα είδωλο του fitness.

Ήθοποιός, επιχειρηματίας, influencer, σύζυγος, πατέρας, fitness icon. Ο The Rock, κατά κόσμον Dwayne Johnson, έχει μία πραγματικά πολυάσχολη καθημερινότητα. Αναρωτιέται, μάλιστα, κανείς πότε ακριβώς προλαβαίνει και να κοιμάται και να διατηρείται σε άψογη φόρμα. Ο πρώην παλαιστής και νυν action hero όμως κάνει τα πάντα με αυστηρό πρόγραμμα εφαρμόζοντας μία σχεδόν στρατιωτική πειθαρχία στη ζωή του.

Τι κάνει όμως όταν βρίσκεται Κυριακή πρωί στο σπίτι, μακριά από τις τρομακτικές απαιτήσεις του προσωπικού brand που έχει στήσει και με τις fitness υποχρεώσεις προς τον εαυτό του να μη σταματούν ποτέ; Πριν λίγες μέρες έδωσε την απάντησή του μέσω Instagram: Απολαμβάνει ένα super healthy πρωινό.

Το πρωινό

 

 

"Κυριακή πρωί, πρωινό πριν από την προπόνηση για τα πόδια" σημειώνει στο caption του Instagram. Στη φωτογραφία, τώρα, βλέπουμε μία λαχταριστή συμφωνία από πρωτεΐνη και υδατάναθρακες: Κρέμα ρυζιού με μέλι, φρεσκοψημένο bagel, κομμάτια από ψητό κοτόπουλο και -τελευταίο αλλά όχι λιγότερο σημαντικό- κομμάτια από άπαχο κρέας βουβαλιού με το απαραίτητο αλατοπίπερο. "Απολαύστε την Κυριακή σας φίλοι μου, είναι cheat day σήμερα" λέει -αν και το πρωινό μόνο cheat δε δείχνει. Αντίθετα, για κάποιον που γυμνάζεται συστηματικά προσπαθώντας να ανεβάσει level στο σώμα του, το breakfast του The Rock είναι ακριβώς αυτό που χρειάζεται.

001 xtreme

ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΤΕ