Πώς οι ηθοποιοί δράσης «κλέβουν» τις σκληρές προπονήσεις

ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΤΕ

Ένας προπονητής ομολογεί γιατί επέτρεπε το junk food και το ουίσκι σε δυο διάσημους πελάτες του.

Κάθε ηθοποιός μπαίνει σε μεγάλο λούκι όταν πρόκειται να πρωταγωνιστήσει σε ταινίες που απαιτούν ήρωες έτοιμους για όλα. Κυρίως μέσω αιματηρών προπονήσεων και σκληρόκαρδων διατροφικών πλάνων.

Αλλά, μήπως στην πραγματικότητα «κλέβουν» και λίγο;

Ο προπονητής διασημοτήτων του Χόλιγουντ Patrick Murphy, μετά τις δυο τελευταίες μεταμορφώσεις που υπέβαλε στον Keanu Reeves για την ταινία John Wick 2 και τον Zac Efron για το Baywatch, έδωσε μια συνέντευξη που δημιούργησε αρκετές γκρίζες ζώνες. Μπορεί οι ηθοποιοί όντως να ίδρωσαν πάνω από μπάρες και να είπαν το ψωμί-ψωμάκι αλλά όπως αποκάλυψε ο Murphy «...αυτοί οι άντρες δεν ήταν πρωταθλητές του bodybuilding ή του CrossFit, αλλά απλοί άνθρωποι σαν όλους, οι οποίοι απλώς έπρεπε να φέρουν το σώμα τους όσο πιο κοντά γινόταν στις απαιτήσεις των ταινιών τους. Οπότε, δικαιολόγησα πολλές “κλεψιές” που έκαναν τόσο στις επαναλήψεις των ασκήσεών τους όσο και όταν έπεφταν με τα μούτρα σε junk food κάποιες φορές».

Πώς έκλεβε ο Zac Efron

«Του είχα δώσει από μόνος μου μια βδομάδα λάσκα, επιτρέποντάς του να τρώει ό,τι ήθελε, κυρίως επειδή έβλεπα ότι ο Zac σκιζόταν στις προπονήσεις και έμενε αφοσιωμένος στις στερητικές δίαιτες που του υποδείκνυα. Ειδικά προς το τέλος της περιόδου των προπονήσεων, ο Zac είχε γίνει τελείως φέτες και το ποσοστό λίπους στο σώμα του είχε φτάσει στο μίνιμουμ, οπότε, ναι, του άξιζε να απολαμβάνει χάμπουργκερ και τηγανητές πατάτες. Ήξερα όμως πως ο μεταβολισμός του είχε χτυπήσει ταβάνι και πως την επόμενη μέρα θα έκαιγε όλο το λίπος και τις θερμίδες με μερικές παραπάνω επαναλήψεις στο πρόγραμμά του».

 

 

Πώς έκλεβε ο Keanu Reeves

«Ο Keanu δεν είχε την αθλητική ικανότητα ή το μυϊκό υπόβαθρο του Zac», λέει ο προπονητής και συμπληρώνει: «Μάλιστα, υπέφερε και από μερικούς τραυματισμούς και το να υποχρεώσεις κάποιον να αφήσει τα κοκαλάκια του κάνοντας CrossFit δεν ήταν μέσα στα σχέδιά μου. Ήταν μάλιστα και πατημένος πενηντάρης».

 

 

Ο Keanu αγαπάει να πίνει λίγο ουίσκι και να χαλαρώνει. Και ο Murphy δεν του το απαγόρευε ακόμη και όταν την επόμενη μέρα έπρεπε να προπονηθεί στην σκοποβολή ή να εκτελέσει το μάθημα Ζίου Ζίτσου. «Δεν θέλω να έχω τον απόλυτο έλεγχο των πελατών μου, ούτε και μπορώ άλλωστε. Αν ο Keanu ήθελε να πιει ένα ωραίο ουίσκι, θα το είχε. Αν λιγουρευόταν ένα λιπαρό γεύμα θα το είχε κι αυτό. Οφείλω όμως να ομολογήσω ότι ο Keanu ήταν πολύ πιο “κλέφτης” από τον Zac».

Πηγή: gr.askmen.com

001 xtreme

ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΤΕ