Ο γίγαντας του bodybuilding που τρώει 6.400 θερμίδες και πληρώνει 600 ευρώ την ημέρα

ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΤΕ

Ο Τζέιμι Κρίστιαν Γιόχαλ για να διατηρεί τη φόρμα του τρώει 6.400 θερμίδες την ημέρα και πληρώνει 600 ευρώ στη σύζυγό του για να μαγειρέψει για αυτόν.

Η διατροφή του Τζέιμι Κρίστιαν Γιόχαλ, του «γίγαντα» του bodybuilding είναι λίγο διαφορετική από τις συνηθισμένες. Ο γίγαντας του Bodybuilding είναι γνωστός ως «The Giant» και είναι ο ψηλότερος επαγγελματίας bodybuilder στον κόσμο.

Ο Τζέιμι Κρίστιαν Γιόχαλ έδωσε συνέντευξη στην εφημερίδα «The Sun» στην οποία αναφέρει λεπτομέρειες για τη διατροφή του που είναι στις 6.400 ημερήσιες θερμίδες για να φτάσει τα 136 κιλά -με ύψος 1,95 μέτρα- και να πάρει τον τίτλο «Olympia 2021».

Για να φτάσει όλες αυτές τις θερμίδες πληρώνει 600 ευρώ τον μήνα στη γυναίκα του για να μαγειρέψει τη διατροφή του.

«Το λέω μισό και μισό γιατί η ποικιλία είναι το μπαχαρικό της ζωής. Σήμερα το πρωί είχα μια ομελέτα, αλλά δεν μπορούσα να αποφασίσω τι ήθελα στην κορυφή. Έτσι στο μισό είχα κέτσαπ και μουστάρδα, αλλά στο άλλο μισό είχα μαύρη σοκολάτα» είπε.

Ακολουθήστε τη σελίδα των αθλητικών του sputniknews στο Facebook για να διαβάζετε ανάλογες ειδήσεις, συνεντεύξεις, προσωπογραφίες, όλη την ειδησεογραφία από την Ελλάδα και το εξωτερικό, αλλά και να βλέπετε ενδιαφέροντα βίντεο.

if

if2

001 xtreme

ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΤΕ