Με αυτή τη δίαιτα ξαναβρήκε τη φόρμα του ο Gonzalo Higuain

ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΤΕ

Χάρη σε μία προσεγμένη δίαιτα, ο Αργεντινός επιθετικός της Γιουβέντους έχασε κιλά και ανέκτησε τη φόρμα του.

Yπάρχει η paleo diet, η δίαιτα της αγκινάρας -ή ακόμη και του ανανά αν θέλεις-, αλλά μόνο μια δίαιτα μεταμόρφωσε τον Higuaín από "παχουλό εκτελεστή" σε λιγνό-στυγνό- γκολτζή. Μετά από μια κακορίζικη έναρξη της ποδοσφαιρικής σεζόν στην Ιταλία, όπου οπαδοί έβριζαν και δημοσιογράφοι χλεύαζαν, ο επιθετικός της Γιουβέντους δεν είναι πλέον παχύς και αργός και γι’ αυτόν ακριβώς το λόγο έχει ξανακερδίσει τη φήμη του και την αγάπη των απανταχού λάτρεων της Γηραιάς Κυρίας.

Σύμφωνα με την εφημερίδα La Stampa, ο Higuaín πέτυχε μια σημαντική μεταμόρφωση του σώματός του χάρη σε ένα διατροφικό πλάνο, το οποίο αποτελείται από 6 έως 8 μικρά γεύματα ανά 3 ή 4 ώρες, επιτρέποντάς του να τρώει τα πάντα εκτός από κορεσμένα λιπαρά και απλούς υδατάνθρακες, συνδυαστικά με αύξηση της κατανάλωσης άπαχων πρωτεϊνών (ψάρια και πουλερικά, όλα στη σχάρα ή βραστά) και με ελάχιστη διάρκεια νυχτερινού ύπνου τις 8 ώρες. Μαζί με αυτό το αυστηρό διατροφικό πλάνο, ο πάλαι ποτέ τροφαντός Higuaín πρόσθεσε ένα έξτρα πρόγραμμα καρδιοαναπνευστικής προπόνησης με κύριο άξονα το τρέξιμο νηστικός - αμέσως μόλις ξυπνήσει.

Σήμερα, ο Αργεντινός striker της Γιούβε, είναι πιο γρήγορος, πιο ευκίνητος και πιο αποτελεσματικός από ποτέ στο να βρίσκει δίχτυα ή να πασάρει τη μπάλα για έτοιμα γκολ, στον παλιό του φίλο από την εποχή της Ρεάλ, Cristiano Ronaldo.

Πηγή: esquire.com.gr

001 xtreme

ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΤΕ