Θα δοκιμάσεις το workout της Kylie Jenner για σφριγηλούς γλουτούς και λεπτή μέση;

ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΤΕ

Το όνομα της Kylie Jenner αποτελεί σήμερα ένα από τα ισχυρότερα brands διεθνώς, παρά το γεγονός πως το κορίτσι αυτό είναι το μικρότερο μέλος της ισχυρής οικογενείας της Αμερικής.

Καταφέρνοντας να πουλήσει οτιδήποτε φέρει την υπογραφή της –από ρούχα και καλλυντικά μέχρι προϊόντα που απλά προωθεί μέσω Instagram- μοιάζει να μην έχει το παραμικρό να φοβηθεί, μιας και οι τραπεζικοί της λογαριασμοί είναι τόσο «χορτάτοι» όσο κανείς άλλος που ανήκει σε κορίτσι της ηλικίας της.

Για να είμαστε ειλικρινείς, όμως, η Kylie δεν χρωστάει την επιτυχία της μόνο στο επιχειρηματικό της δαιμόνιο, μα και στην εμφάνισή της η οποία την έκανε με ευκολία να εξελιχθεί σε ένα από τα σύγχρονα icons.

Σήμα κατατεθέν της; Τα ζουμερά χείλη, οι σφριγηλοί γλουτοί και η εξωπραγματικά λεπτή της μέση. Κι όμως, όλα αυτά –τα δύο τελευταία τουλάχιστον- δεν είναι αποτέλεσμα μόνο του νυστεριού του πλαστικού χειρουργού της, μα και τεράστιας προσπάθειας από μεριάς της.

Η μικρή αδερφή των Kardashian, βλέπεις, γυμνάζεται καθημερινά και δεν παραλείπει να προσέχει κάθε λεπτομέρεια προκειμένου να εξασφαλίσει το επιθυμητό αποτέλεσμα. Για καλή μας τύχη, το πρόγραμμα γυμναστικής που ακολουθεί είδε το φως της δημοσιότητας!

Η trainer και youtuber Cassey το βρήκε, το δοκίμασε και μας το παρουσιάζει βήμα – βήμα, καλώντας μας να δοκιμάσουμε τις ασκήσεις που χάρισαν στην KJ αυτό το κορμί.

Οφείλουμε να σε προειδοποιήσουμε όμως: Πρόκειται για σκληρή προπόνηση. Αξίζει, όμως, τον κόπο και με το παραπάνω. Ώρα να τη δοκιμάσεις!

 

 

Πηγή: limeandlife.com

ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΤΕ