Τα 3 θαύματα που μπορεί να κάνει για σένα το έλαιο κανναβιδιόλης

  • Κατηγορία Υγεία
ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΤΕ

Πολλά έχεις ακούσει για την κάνναβη. Τα περισσότερα από αυτά σίγουρα δεν ανταποκρίνονται στην αλήθεια. Στην πραγματικότητα, η κάνναβη χρησιμοποιείται θεραπευτικά από τα βάθη των αιώνων και υπάρχουν εκατοντάδες επιστημονικές έρευνες που το αποδεικνύουν.

Μια από τις ουσίες που έχει εντυπωσιάσει τόσο την επιστημονική κοινότητα, όσο και εκατομμύρια ανθρώπους παγκοσμίως, είναι αυτή της κανναβιδιόλης. Η κανναβιδιόλη έχει κεντρίσει το παγκόσμιο ενδιαφέρον για τις τεράστιες ευεργετικές της ιδιότητες και τα πολλαπλά οφέλη που έχει στην υγεία και την ευεξία του οργανισμού.

Σε αυτό το άρθρο θα δούμε τις 3 μόνο από τις κυριολεκτικά αμέτρητες ωφέλειες που έχει η χρήση του ελαίου κανναβιδιόλης για την υγεία σου. Αν λοιπόν θέλεις να σταματήσεις να πιστεύεις την παραπληροφόρηση και ενδιαφέρεσαι να μάθεις περισσότερα για την θαυματουργή αυτή ουσία, τότε συνέχισε να διαβάζεις.

Ας ξεκινήσουμε όμως από τα βασικά.

Τι είναι η κανναβιδιόλη
Η κανναβιδιόλη είναι ένα από τα βασικά συστατικά της κάνναβης. Ανήκει στην οικογένεια των κανναβινοειδών, δηλαδή των συστατικών που απαρτίζουν το φυτό. Πρόκειται για μια ουσία που είναι απόλυτα φυσική, φυτική, ασφαλής στην χρήση και νόμιμη.

Οι εκατοντάδες επιστημονικές μελέτες που έχουν γίνει πάνω στην κανναβιδιόλη έχουν αποδείξει πως μπορεί να αντιμετωπίσει μια τεράστια γκάμα από σοβαρές παθήσεις και ασθένειες. Τόσο σωματικές όσο και ψυχικές.

Η κανναβιδιόλη όμως δεν προορίζεται μόνο για τους ασθενείς. Μπορεί να έχει τα ίδια εκπληκτικά αποτελέσματα και σε όλους όσους επιθυμούν να τονώσουν τον οργανισμό τους και να νιώσουν ένα αίσθημα φυσικής ευεξίας και καλύτερης συνολικής υγείας.

H κανναβιδιόλη ως ένα φυσικό διατροφικό συμπλήρωμα
Η κανναβιδιόλη αποτελεί ένα φυσικό συμπλήρωμα διατροφής, το οποίο είναι μια εξαιρετική πηγή θρεπτικών συστατικών και μπορεί να χρησιμοποιηθεί με ασφάλεια από οποιονδήποτε. Από παιδιά, μέχρι ηλικιωμένους.

Το έλαιο της κανναβιδιόλης δεν περιέχει καμία ψυχοδραστική επενέργεια στον οργανισμό και παράγεται από την ποικιλία κάνναβης Cannabis Sativa, η οποία αλλιώς είναι γνωστή ως κλωστική κάνναβη.

Τι έχουν δείξει οι έρευνες σχετικά με την χρήση του ελαίου κανναβιδιόλης
Μια έρευνα που πραγματοποιήθηκε και δημοσιεύτηκε στο British Journal of Clinical Pharmacology, απέδειξε τις αναρίθμητες θεραπευτικές ιδιότητες που έχει το έλαιο της κανναβιδιόλης και επισήμανε πως μπορεί να χρησιμοποιηθεί ως μια εναλλακτική μορφή θεραπείας σε ένα μεγάλο εύρος παθήσεων. Σύμφωνα με τις επιστημονικές έρευνες, η κανναβιδιόλη έχει τις εξής βασικές ιδιότητες:

- Ισχυρή αντιφλεγμονώδης δράση
- Αντιοξειδωτική δράση
- Αντιεμετική δράση (Μειώνει την ναυτία και σταματά τον εμετό)
- Αντικαταθλιπτική δράση
- Αντιψυχωσική δράση

Όπως αναφέραμε όμως και παραπάνω, η κανναβιδιόλη δεν είναι ιδανική μόνο για όσους αντιμετωπίζουν σοβαρά προβλήματα στην υγεία τους. Οπότε ακόμα και αν δεν αντιμετωπίζεις φλεγμονές, αν δεν πάσχεις από κατάθλιψη ή άγχος και δεν έχεις νευρολογικές διαταραχές, μπορείς και πάλι να ωφεληθείς στην καθημερινότητά σου από την δράση της.

Ας δούμε τα 3 οφέλη που μπορεί να σου προσφέρει το έλαιο της κανναβιδιόλης

1.Το έλαιο της κανναβιδιόλης λειτουργεί ως ένα φυσικό παυσίπονο

Το έλαιο που παράγεται από την κάνναβη και είναι πλούσιο σε κανναβινοειδή, μπορεί να επιδράσει στον οργανισμό σου ως ένα φυσικό παυσίπονο.

Υπάρχουν πολλές αξιόπιστες και διαφορετικές έρευνες, που αποδεικνύουν πως η κανναβιδιόλη ενεργοποιεί τις ίδιες περιοχές του εγκεφάλου με τα οπιοειδή, χωρίς όμως να παράγει ανεπιθύμητες παρενέργειες και χωρίς να προκαλεί το λεγόμενο ‘φτιάξιμο’.

Ο τρόπος με τον οποίο λειτουργεί η κανναβιδιόλη, συνδέεται άμεσα με το ενδοκανναβινοειδές σύστημα. Μπορεί τώρα να αναρωτιέσαι τι είναι το ενδοκανναβινοειδές σύστημα. Πρόκειται για μια περιοχή που είναι ειδικά διαμορφωμένη στον οργανισμό μας και είναι υπεύθυνη για να ρυθμίζει λειτουργίες ζωτικής σημασίας όπως:

- Ύπνος
- Μνήμη
- Πόνος
- Όρεξη
- Διάθεση

Το ενδοκανναβινοειδές σύστημα αποτελείται από τα κανναβινοειδή που παράγει φυσικά ο οργανισμός μας και ονομάζονται ενδοκανναβινοειδή και από ειδικούς κυτταρικούς υποδοχείς που ονομάζονται CB1 και CB2.

Το εκπληκτικό λοιπόν με την κανναβιδιόλη, είναι η ικανότητα που έχει να αλληλεπιδρά με αυτούς τους υποδοχείς και να ενισχύει την λειτουργία τους, χωρίς όμως να δεσμεύεται από αυτούς. Έτσι δεν έχει καμία ανεπιθύμητη παρενέργεια για τον οργανισμό.

Επιπλέον, μελέτες έχουν αποδείξει πως χάρη στις αναλγητικές και αντιφλεγμονώδεις ιδιότητές του, το έλαιο κανναβιδιόλης μπορεί να μειώσει τον πόνο στην αρθρίτιδα.

2. Το έλαιο κανναβιδιόλης έχει νευροπροστατευτικές ιδιότητες

Χάρη στην ισχυρή αντιοξειδωτική του ιδιότητα, το έλαιο κανναβιδιόλης λειτουργεί σαν ένας φυσικός νευροπροστατευτικός παράγοντας, που μειώνει το οξειδωτικό στρες και εμποδίζει την υποβάθμιση του νευρικού συστήματος.

Έχει επίσης αποδειχθεί πως το έλαιο κανναβιδιόλης αντιμετωπίζει αποτελεσματικά τα συμπτώματα ασθενειών που σχετίζονται με την οξείδωση, όπως η νόσος του Crohn, η ρευματοειδής αρθρίτιδα, τα γαστρικά έλκη ή οι διαταραχές Alzheimer και του Parkinson.

Μελέτες έχουν δείξει πως η κανναβιδιόλη αναστέλλει την παραγωγή γλουταμινικού οξέος, ελαττώνοντας την τοξικότητά του, προστατεύοντας τα εγκεφαλικά κύτταρα και μειώνοντας τον κίνδυνο ισχαιμικής βλάβης.

3. Το έλαιο κανναβιδιόλης είναι πολύ ευεργετικό για το δέρμα

Μια πρόσφατα δημοσιευμένη έρευνα έδειξε πως το έλαιο κανναβιδιόλης περιέχει ισχυρή αντιφλεγμονώδη δράση και μπορεί να αποτρέψει αποτελεσματικά την παραγωγή σμήγματος. Αυτό καθιστά το έλαιο κανναβιδιόλης εξαιρετικά πολύτιμο σύμμαχο στα άτομα που αντιμετωπίζουν επίμονα προβλήματα ακμής.

Σύμφωνα με ερευνητές του Κέντρου Φυσιολογίας, Ιατρικής και Επιστήμης Υγείας του Πανεπιστημίου του Debrecen στην Ουγγαρία, το έλαιο κανναβιδιόλης αναστέλλει την παραγωγή σμηγματογόνων κυττάρων και ασκεί αντιπολλαπλασιαστικά αποτελέσματα, μειώνοντας παράλληλα τη φλεγμονή.

Από όλα τα παραπάνω μπορείς να καταλάβεις γιατί η κανναβιδιόλη και τα προϊόντα της έχουν κεντρίσει το ενδιαφέρον του κόσμου και γιατί όλο και περισσότεροι άνθρωποι τα έχουν κάνει αναπόσπαστο μέρος της καθημερινότητάς τους.

Η κανναβιδιόλη και το έλαιο της κανναβιδιόλης, εκτός από το ότι παρέχει σημαντικές ποσότητες θρεπτικών συστατικών στον οργανισμό, είναι μια ελπιδοφόρα ουσία που μπορεί να αποτελέσει μια εναλλακτική μορφή θεραπείας απέναντι σε πάρα πολλές ασθένειες.

Αν θέλεις να μάθεις περισσότερα για την πανίσχυρη δύναμη της κανναβιδιόλης, να εξερευνήσεις την τεράστια ποικιλία των προϊόντων και να βρεις αυτό που ανταποκρίνεται καλύτερα στις δικές σου προσωπικές ανάγκες, τότε το μόνο που έχεις να κάνεις είναι να μπεις τώρα κιόλας στο https://cbdoilshop.gr/.

Τώρα έχεις την δύναμη όλης της φύσης κυριολεκτικά στα χέρια σου.
Εκμεταλλεύσου το.

Βρείτε προίόντα κανναβιδιόλης στο  cbdoilshop.gr

00 cbdoil

ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΤΕ