Logo
Εκτύπωση αυτής της σελίδας

Το μυστικό του Ρονάλντο που παραμένει fit σε ηλικία 33 ετών!

ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΤΕ

Ο πρώην γυμναστής του Κριστιάνο Ρονάλντο, Τζιοβάνι Μάουρι, αποκάλυψε τον λόγο (έναν από τους πολλούς) που ο Πορτογάλος διατηρείται σε άψογη φυσική κατάσταση στα 33 του.

Έχει κατακτήσει πέντε φορές τη "Χρυσή Μπάλα", πέντε φορές το Champions League, Κύπελλα, πρωταθλήματα, ένα Euro με την Εθνική Πορτογαλίας, μετρά δεκάδες προσωπικές διακρίσεις και βραβεία, όμως ο Κριστιάνο Ρονάλντο δεν νιώθει ακόμα "χορτασμένος".

Στα 33 του κάνει τα πάντα για να παραμένει σε τοπ επίπεδο. Δεν είναι τυχαίο το γεγονός πως οι ιατρικές εξετάσεις, στις οποίες υπβλήθηκε στο πλαίσιο της μεταγραφής του στη Γιουβέντους, έδειξαν ότι η φυσική του κατάσταση είναι εκπληκτική και πως διαθέτει προδιαγραφές σώματας ενός... 20άρη.

Ο πρώην γυμναστής του Πορτογάλου, Τζιοβάνι Μάουρι (σ.σ ο οποίος μεταξύ άλλων έχει προπονήσει και τον Πάολο Μαλντίνι) αποκάλυψε σε συνέντευξη που παραχώρησε στην Tuttosport το μυστικό πίσω από την άψογη φυσική κατάσταση του CR7.

"Ο Κριστιάνο είναι φαινόμενο, ένας αθλητής που ανήκει στην ελίτ. Η προπόνησή του είναι πάντα στο καλύτερο δυνατό επίπεδο γιατί ο τρόπος που δουλεύει αποτελείται από τρία πράγματα: αφοσίωση, ανταγωνιστικότητα και μια θετική στάση.

Μιλάμε για έναν παίκτη παγκόσμιας κλάσης, ο οποίος όταν επέστρεφε στις 2 π.μ μετά από ταξίδια για εκτός έδρας Champions League αναμετρήσεις δεν έτρεχε σπίτι του με το αμάξι του. Σταματούσε στο προπονητικό κέντρο για τουλάχιστον μία ώρα για διάφορες ασκήσεις αποθεραπείας και κρυοθεραπεία".

ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΤΕ
Template Design © Joomla Templates | GavickPro. All rights reserved.