Logo
Εκτύπωση αυτής της σελίδας

Τιτανομαχία: Ιρανός Hulk εναντίον Βραζιλιάνου Hulk!

ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΤΕ

Δύο cult γίγαντες του bodybuilding ετοιμάζονται να αναμετρηθούν στο κλουβί του ΜΜΑ

Ο bodybuilder Σατζάντ Γκαρίμπι αναζητούσε από καιρό την ευκαιρία για να εισέλθει στον κόσμο του ΜΜΑ (Mixed Martial Arts - Μεικτές πολεμικές τέχνες). Εκείνο που έλειπε στον 27χρονο «Ιρανό Hulk», ο οποίος ζυγίζει 178 κιλά (!) κι έχει ύψος 1,89 μ. ήταν ένας αντίπαλος.

Αρχικά προκάλεσε σε μάχη τον αποκαλούμενο «πιο τρομακτικό άνθρωπο στη Γη» -επίσης bodybuilder- Μάρτιν Φορντ, ο οποίος όμως δεν πείστηκε και τελικά φαίνεται πως βρίσκει τον πρώτο άνθρωπο που θα αντιμετωπίσει στο κλουβί του ΜΜΑ στο πρόσωπο του Βραζιλιάνου «Hulk».

Ο Ρομάριο Ντος Σαντος Αλβες, ο οποίος ζυγίζει... μόλις 120 κιλά, προκάλεσε, μέσω των social media, σε μάχη τον Ιρανό γίγαντα απειλώντας τον πως «θα του ξεριζώσει το κεφάλι». Και ήδη, οι διοργανωτές αγώνων ΜΜΑ προσπαθούν να διοργανώσουν την τιτανομαχία των 300 κιλών.

Ο Ιρανός Hulk, ο οποίος είναι εθελοντής στρατιώτης και προ καιρού είχε δηλώσει πρόθυμος να βοηθήσει στον αγώνα κατά του ISIS, έχει μετατραπεί σε μια cult φιγούρα του Instagram, όπου αριθμεί 430.000 ακόλουθους και συχνά πυκνά επιδεικνύει τους μύες του.

Ακόμη πιο cult προσωπικότητα ωστόσο είναι ο 29χρονος Βραζιλιάνος Hulk, ο οποίος προκειμένου να «χτίσει» το κορμί του και θέλοντας να μοιάσει στον αγαπημένο «πράσινο» ήρωά του, τον Απίθανο Hulk, λέγεται ότι έκανε ενέσεις με μείγμα λαδιού, οινοπνεύματος και παυσίπονων! Με αυτή τη μέθοδο πάντως ο πρώην σεκιουριτάς λίγο έλειψε να χάσει και δύο χέρια του.

ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΤΕ
Template Design © Joomla Templates | GavickPro. All rights reserved.