Logo
Εκτύπωση αυτής της σελίδας

ΠΑΟΚ vs Aρης: Nτέρμπι Θεσσαλονίκης με άρωμα Ευρώπης σε υψηλές αποδόσεις και 0% γκανιότα* στην Championsbet.gr

ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΤΕ

Αυτή την Κυριακή στις 19:30 ο ο Άρης επισκέπτεται τη Τούμπα για το παραδοσιακό Θεσσαλονικιώτικο ντέρμπι και την 25η αγωνιστική της Σούπερ Λιγκ με βαθμολογική αξία για την έξοδο στην Ευρώπη!

Το γεγονός ότι οι δύο αντίπαλοι είναι τόσο κοντά στη βαθμολογία υπόσχεται ένα αξέχαστο παιχνίδι. Η νίκη του ΠΑΟΚ προσφέρεται στην Championsbet.gr με απόδοση 1,76, η ισοπαλία με απόδοση 3,65, ενώ η νίκη του Αρη στο 4,80 (οι αποδόσεις του αγώνα ενδέχεται να αλλάξουν).

Στην Championsbet.gr προσφέρεται ο συγκεκριμένος αγώνας με 0% γκανιότα* στην αγορά του τελικού αποτελέσματος έως την έναρξη του αγώνα. Παίζουμε νόμιμα και υπεύθυνα με αποδόσεις υψηλών προδιαγραφών και δυνατότητα cash out** αλλά και αυτόματου cash out**, στην εταιρεία των πρωταθλητών www.ChampionsBet.gr.

Με νίκη 2-1 του Αστέρα Τρίπολης «έσπασε» το δίχως ήττα σερί του ΠΑΟΚ την προηγούμενη αγωνιστική και αυτή τη στιγμή ο Δικέφαλος του Βορρά ισαπέχει βαθμολογικά από τον Άρη και την ΑΕΚ, αφού με 46 συνολικά πόντους βρίσκεται στην 3η θέση: μία θέση «κάτω» από τον Άρη και «πάνω» από την ΑΕΚ στον βαθμολογικό πίνακα.

Ο Άρης από την πλευρά του έχει καταφέρει ένα αντίστοιχο αήττητο σερί στα 4 τελευταία του παιχνίδια, δύο εκ των οποίων έληξαν ως νίκες για τους κιτρινόμαυρους και δύο ως ισοπαλίες. Μετά την ισοπαλία που κατάφερε στο Καραϊσκάκη, αξιοσημείωτη ήταν η νίκη του εντός έδρας με σκορ 3 – 0 επί του Ατρόμητου, όπου κατάφερε να κρατήσει τον έλεγχο του παιχνιδιού καθ΄όλη την διάρκεια, και να επανέλθει στην 2η θέση με 47 βαθμούς.

Παράδοση του ντέρμπι

Από της 122 συναντήσεις των αντιπάλων σε όλες τις διοργανώσεις, 48 έληξαν με νίκη του ΠΑΟΚ, 44 ως ισοπαλίες και 30 με νίκη του Άρη. Στην τελευταία συνάντηση των δύο για την 12η αγωνιστική του πρωταθλήματος επικράτησε ο γηπεδούχος Άρης με τον Γκάμα να σκοράρει για το νικηφόρο γκολ και σκορ 1-0.

*H προσφορά 0% Γκανιότα ισχύει για τον νικητή του αγώνα πριν την έναρξη του αγώνα. ** Υπό όρους και προϋποθέσεις.

ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΤΕ
Template Design © Joomla Templates | GavickPro. All rights reserved.