Προειδοποίηση
  • JUser: :_load: Αδυναμία φόρτωσης χρήστη με Α/Α (ID): 63

Ο Γιάννης Μάγκος μίλησε για το χτύπημα στον κριτή στην εκπομπή «Όλα Ξεκόλλα»

  • Κατηγορία News
ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΤΕ

Ο Έλληνας πρωταθλητής του bodybuilding ήταν καλεσμένος στην εκπομπή του ΑΝΤ1 όπου μεταξύ άλλων σχολίασε και την επίμαχη σκηνή... 

Τη δική του εξήγηση για την αντίδρασή του στον αγώνα του IFBB Diamond Cup που έγινε στο Γαλάτσι όταν και χτύπησε κριτή επειδή ένιωσε αδικημένος από την απόφασή του να τον κατατάξει δεύτερο έδωσε ο Γιάννης Μάγκος στο Όλα Ξεκόλλα.

Όπως εξήγησε σε κάθε αγώνα πέρα από τις κατηγορίες υπάρχει και ο γενικός τίτλος στον οποίο διαγωνίζονται οι νικητές των επιμέρους κατηγοριών. Την Παρασκευή, όπως είπε, μετά την πρώτη ημέρα των αγώνων, στο πανελλήνιο πρωτάθλημα ο πρόεδρος της ομοσπονδίας αποφάσισε να μην κάνει τον γενικό αγώνα. «Μου λέει ότι θα τον κάνουμε την Κυριακή και εγώ του λέω ότι θα γίνουμε ρεζίλι, θα μας πάρουν με τις πέτρες. Τελικά έκανε και τον γενικό τον οποίο κέρδισα και πάλι. Μου φάνηκε πολύ περίεργο ότι δεν ήθελε να κάνει εκείνη την ημέρα τον αγώνα αλλά δεν ξέρω αν ήταν στημένη η δουλειά ή τι ακριβώς έγινε» εξιστόρησε τι προηγήθηκε της έκρηξής του ο Γιάννης Μάγκος.

Όταν έφτασε ο αγώνας της Κυριακής ο Ροδίτης bodybuilder διαπίστωσε την ώρα του γενικού αγώνα ότι «δεν υπάρχουν τα νόμιμα comparison, οι συγκρίσεις. Κάπου εκεί μπλόκαρα και ήθελα να καταστρέψω τα πάντα». Εξηγώντας γιατί χτύπησε τον συγκεκριμένο κριτή είπε ότι «αυτόν βρήκα μπροστά μου, αυτόν χτύπησα που ήρθε να μου μιλήσει με ένα κομμάτι χαρτί».

«Δεν επιβραβεύω αυτή την πράξη αλλά δεν μπορώ να ζητήσω συγγνώμη γιατί το έκανα. Είμαι 13 έτη αθλητής και είναι πολλά τα έξοδα και όσα περνάς για να φτάσεις να κερδίσεις. Είδα ότι έφτασα στην πηγή, έσκυψα στο νερό και ξαφνικά το νερό εξαφανίστηκε» κατέληξε για όσα συνέβησαν στο κλειστό του Γαλατσίου.

«Εγώ το κάνω για χόμπι αυτό που κάνω, εξάλλου η ομοσπονδία δεν μου έχει δώσει ούτε ένα ευρώ. Δεν με απέκλεισαν αυτοί, εγώ τους απέρριψα με την κίνησή μου αυτή. Εγώ θα συνεχίσω να αγωνίζομαι με άλλη ομοσπονδία» ξεκαθαρίζει ο bodybuilder από τη Ρόδο.

Στη συνέντευξή του αποκάλυψε ότι αν και ξεκίνησε την αθλητική του καριέρα στα 13 του ως μποξέρ, μετά από έναν καβγά που είχε το 1999 με τον προπονητή του παράτησε την πυγμαχία και επέλεξε το body building.

Τότε, μάλιστα, ήταν μόλις 71 κιλά αλλά μέσα σε 5 χρόνια, το 2004 είχε φτάσει τα 130 κιλά και τέτοια γράμμωση που του επέτρεψε να κερδίσει τον πρώτο πανελλήνιο αγώνα στον οποίο συμμετείχε.

«Με το να αναπτύσσεις τους μύες σου, δεν γίνεσαι τέρας. Ο bodybuilder κάνει γυμναστική για να φανούν πιο προσδιορισμένοι οι μυς του» εξηγήσε ο Γιάννης Μάγκος, ο οποίος αποκάλυψε ότι στην παραλία πιο πολύ εντυπωσιάζονται οι άνδρες παρά οι γυναίκες.

Εξηγώντας, τέλος, τι κρίνεται σε έναν αγώνα είπε ότι «ξεκινάμε από τη συμμετρία, συνεχίζουμε με τα λιγότερα αδύνατα σημεία πχ μπορείς να έχεις μικρό στήθος μικρά χέρια ή μικρή πλάτη, και καταλήγουμε στο στέγνωμα που έχεις στους αγώνες. Μπορεί να είσαι πολύ καλός αλλά να μην ξέρεις να δείχνεις τους μυες σου».

 

Πολυμέσα

ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΤΕ

Σχετικά Άρθρα

  • Αλλάξτε τις κοινές πηγές πρωτεΐνης σας με οστρακοειδή
  • Τα βαθιά καθίσματα ενεργοποιούν τους μύες
  • Φάκελος Κρεατίνη!
  • Οι 4 ασκήσεις που θα κάνουν τους δικέφαλους να... σκίσουν τα μανίκια
  • Ορισμός στόχων: Μια ρεαλιστική προσέγγιση για συνεχή κέρδη
  • Γιατί η τεχνική της αποφόρτισης σε βοηθά να χτίσεις δυνατότερο σώμα
loading...