Με «λουκέτο» απειλούνται εκατοντάδες γυμναστήρια - Σε απόγνωση οι ιδιοκτήτες

  • Κατηγορία News
ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΤΕ

«Η κυβέρνηση μας στοχοποίησε αντί να μας κάνει συμμάχους σε μια περίοδο που ο ρόλος μας στην βιολογική και ψυχολογική υγεία του πληθυσμού θα ήταν καθοριστικός».

Σε απόγνωση είναι ιδιοκτήτες γυμναστηρίων, επαγγελματίες της άσκησης και αθλούμενοι. Μετά από ένα καταστροφικό 2020, δυσοίωνο εμφανίζεται το μέλλον του κλάδου με εκατοντάδες γυμναστήρια να απειλούνται με λουκέτο.

«Η κυβέρνηση μας στοχοποίησε αντί να μας κάνει συμμάχους σε μια περίοδο που ο ρόλος μας στην βιολογική και ψυχολογική υγεία του πληθυσμού θα ήταν καθοριστικός», λένε στη κάμερα της ΚΡΗΤΗ TV επαγγελματίες της άσκησης καιζητούν από την πολιτεία να λάβει πιο δραστικά οικονομικά μέτρα.

Οι επαγγελματίες της άσκησης βλέπουν και τη φετινή χρονιά να περνά, με τους ίδιους αλλά και τους αθλούμενούς τους μακριά από τα γυμναστήρια και τις προπονήσεις.

 

 

Για τους επαγγελματίες της άσκησης τα καλά από άποψη τζίρου είναι το τρίμηνο από τον Μάρτιο έως το Μάιο. Το 2020 το συγκεκριμένο τρίμηνο ήταν σε αναστολή λειτουργίας ενώ στο σύνολο του έτους ο τζίρος που κατέγραψαν ήταν μηδαμινός.

Σε εξαιρετικά δύσκολη κατάσταση όμως έχουν βρεθεί και οι αθλητές, που έχουν μείνει πίσω στις προπονήσεις τους με την επανένταξη τους να μοιάζει ακόμα δυσκολότερη.

Ο κλάδος έχει πληγεί ανεπανόρθωτα και πολλοί είναι αυτοί που πιστεύουν πως στο τέλος της διαδρομής πολλοί συνάδελφοι τους δεν θα βρεθούν εκεί.

001 xtreme

ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΤΕ